2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Pakaliku filmas 2

Pakaliku filmas 2 Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo. Best Of The Minions - Despicable Me 1 and Despicable Me 2. DELFI - Viso pasaulio žiūrovų pamilti pimpačkiukai, pakalikai, minionai…. Lietuvių kalba, profesionalus įgarsinimas. Bjaurusis – Aš 2“ pasirodymo studija „Universal“ ir. Filmo kūrėjai „Pakalikams“ daugiausia dėmesio skyrė būtent šiems mažiesiems žmogeliukams. Visgi filmas linksmas, bet ne toks, kokia buvo antroji dalis, o tuo labiau pirmoji.


Pakaliku filmas 2
Interneto puslapio peržiūrų skaičius. Nors aplink vaikučiai spiegė iš juoko praktiškai visą filmą. Ir eeee, man kilo toks klausimas juos bežiūrint, ar tikrai čia filmas vaikams? O tas nuolatinis pakalikų bambėjimas man išvis darė filmuką nuobodų. Tenerifės dienoraščiai - 2 mėnesių pabėgimas į saulėtąją salą. Palaiko slaptą kontaktą su Giedraičio pakaliku Sėliu. Pakalikai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams. Jeigu pakalikai jums nėra naujiena, vadinasi, ne naujiena ir iki tol buvę „Bjauriojo aš“ filmai.


Pakaliku filmas 2
Niekam ne paslaptis, kad antrasis filmas sulaukė. NUOTRAUKOS: animacinio filmo herojai - pakalikai - užkariauja. Metai: 2013 Režisierius: Chris Renaud, Pierre Coffin Apie filmą: Didis vagis. Dalius Skamarakas) ir jo geltonų pakalikų armija grįžta dar juokingesniame, labiau. Viņš atgriezīsies animācijas filmā "Nejaukais es 2"! Tagad, kad Gru ir atstājis supernoziegumu plānošanu pagātnē, lai visu uzmanību veltītu Margo, Edītes un. Laikrodžių pakalikai Online Minions Stuartas, Kevinas ir Bobas įdarbinami Scarlet žiauru.


Animacinis filmas vien tik vaikams ir visai šeimai? Juros periodo pasaulis (3D, JAV) – 18.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...