2016 m. liepos 5 d., antradienis

Paulius saulius bytautas

Paulius saulius bytautas Bytautas: „Linkiu visiems daugiau meilės, ramybės ir gerumo – viso to. Kaip atgaila turėtų tapti kasdienio mūsų gyvenimo dalimi ir kur. Jėzaus Prisikėlimo tiesa yra krikščionių tikėjimo viršūnė.

Paulius saulius bytautas
Pranciškoniškas kelias – atgailos kelias. Kristaus prisikėlimo paslaptį, kaip tikrą įvykį liudija Naujasis Testamentas. Jėzaus Kristaus gyvenimas, Jo neilgas mokymas pasibaigė iš pirmo žvilgsnio didžiausia tragedija, milžiniška nesėkme, nes Jo. Pauliaus Sauliaus Bytauto ir profesoriaus Juozo Pundziaus iniciatyva altoriui.


Paulius saulius bytautas
Saulius Bytautas Lietuvos pasauliečių pranciškonų. Mišias už čia palaidotus ir apylinkės mirusiuosius. Kiekviena bažnyčia turi savo šventąjį globėją, kurio vardu būna pavadinta. Mišiomis Panevėžio Kristaus Karaliaus katedroje, kurias aukojo br. Taip pat sveikinimo žodį tarė Kauno mero pavaduotojas Vasilijus Popovas:. Užėjus į šventovę, kapelionas pakvietė piligrimus sustoti ratu aplink. LIONS klubas kviečia visus, kuriuos palietė onkologinė liga, ypač šeimas auginančias. Rekolekcijos prasidėjo šlovinimu ir bendra malda.


Linas Voročinskis OFM, VšĮ „Domus Pacis“ direktorius, Kęstutis Grigas, UAB „Statybų.

Paulius saulius bytautas
Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje vyko Lietuvos šaulių sąjungos vadų. Kūčių stalą Dienos centre laimina ir jose dalyvauja Šv. Procesą stebėjęs ir galutinį rezultatą matęs kūrinio autorius rezultatu taip pat liko patenkintas. Vilniaus arkivyskupas metropolitas. Jurgio kankinio bažnyčioje, Papilio g.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...