2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Pelene sukneliu nuoma

Pelene sukneliu nuoma Vestuvinių suknelių salonas „Pelenė“. Išskirtinės kokybės, tobulo grožio, TA VIENINTELĖ suknelė – tikriausiai pas mus. Nuomojame ir parduodame: ♢ išskirtinio. Deja, turime atsisveikinti su nuostabaus grožio, puikiai prižiūrėtomis praėjusių metų kolekcijos suknelėmis. Todėl jas parduodame tik už simbolinę nuomos. Ir visa tai - mūsų vestuvinių rūbų salone "Pelenė". Pelenė" - tai ypatingos kokybės vestuviniai rūbai, bateliai ir.


Pelene sukneliu nuoma
Puikus aptarnavimas, o jau suknelių grožis neapsakomas � Labai džiaugiamės su vyru pasirinkę. O Pelenės salono vertinimas baisus, aptarnavimas siurkstus, skubina sutarty. O kokios mazdaug kainos eina vestuviniu sukneliu nuomos? Iš pradžių pardavėjos buvo labai malonios, rūpinosi. O, taip, kai ieskojau sukneles savo vestuvems, nuejus i PELENES salona (Klaipeda), nepraledziau ten ir 5 minuciu. Salone esama arti šimto vestuvinių suknelių modelių. Salonas "Pelenė" ne tik stengiasi, kad nuotakos vestuvių dieną atrodytų įspūdingai ir. Atkreipiu dėmesį, kad šis salonas neužsiima suknelių nuoma.


Pelenės salone mane pasitiko tikrai miela ir rūpestinga pardavėja, nors priešingai, nei pirmuose. Populiariausia yra vestuvinės suknelės nuoma, tačiau galbūt jaustumėtės kur kas. Tikriausiai net ir Pelenė būtų norėjusi avėti Jimmy Choo (Džimio Šo). Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu GROZIO SALONAS PELENE. Pasiseks ar ne: su kiniška suknele virsi princese ar Pelene? Pasirinkau arealą – Šiaulių centre esantys nuomos salonai.


Riterio kostiumas: kelnės, palaidinė ir galvos apdangalas, be ginklo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...