2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Piktžolių naikinimas raundapu

Piktžolių naikinimas raundapu Neselektyvus sisteminis herbicidas piktžolių naikinimui daržo žemėje ir pūdymuose, krūmų ir medžių pomedžiuose, pavienių piktžolių. Produktas naudojamas piktžolių naikinimui iš dirvos prieš sodinant. Efektyvus preparatas piktžolėms naikinti yra raundapas -Roundup.

Piktžolių naikinimas raundapu
Prieštaringos nuomonės vyrauja apie šį chemikalą ir jo poveikį žmogaus sveikatai ir aplinkai. Herbicidai vejų piktžolėms naikinti. Gėlynuose ir vejose aukštaūgėms piktžolėms naikinti naudojamas pavasarį arba.


Piktžolės alina dirvą, todėl jų kontrolė yra labai svarbi augalų apsaugos dalis.

Piktžolių naikinimas raundapu
Tai pasiekiama žemės dirbimo ir pasėlių priežiūros darbais. Tinkamu žemės dirbimu ne tik reguliuojamas. Kai kurie žmonės juokauja, kad žolė neauga tik vaikščiojimo zonose, tad siūlo vaikščioti dažnai ir greitai. Piktžolių naikinimui rinkitės visuotinio veikimo herbicidus, kurių sudėtyje yra glifosato veikli medžiaga (liaudyje vadinamas "raundapas"). Pasėta, prižiūrima veja, pilnai sudygsta per 3-4 savaites. Kartu ar net greičiau su vejos daigeliais ima augti piktžolės.


Pati efektyviausia priemonė piktžolėms naikinti yra herbicidai. Piktžoles rekomenduojama nupurkšti raundapu arba kitu sisteminiu. Taip pat daugumai piktzoliu naikina paprasciausias sienavimas.

Piktžolių naikinimas raundapu
Rapsiniai žiedinukai naikina būsimą derlių. Raundapas taip pat neblogai, daug ka naikina. Daug žinoma apie herbicido Roundup (raundapo) ir jo analogų naudą naikinant piktžoles prieš kultūrinių augalų sėją.


Banish, kurio veiklioji medžiaga – glifosatas, gerai naikina piktžoles obelų sode. Vaizdo įraše demonstruojama, kaip veikia avižos pasitelkiant jas į pagalbą kovoje su piktžolėmis. Net efektyviai šias piktžoles naikinant jų atsiranda vis naujų. KV (50 ml į 10 l vandens) arba raundapu (1 dalis raundapo ir 2 dalys vandens).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...