2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Rankine pompa vandeniui

Rankine pompa vandeniui Universali pompa vandeniui ir gaiviesiems gėrimams + reduktorius. Leidžia siurbti vandenį iš didelių. Sverto tipo; Vieno paspaudimo našumas 0.

Rankine pompa vandeniui
Su vamzdeliu vandeniui išbėgti ir spaustuku, kuriuo suspaudus vamzdelį, vanduo neišbėga iš maišelio. Pompa kurui, skirta dyzelinui, biodyzelinui ir vandeniui 12V 213W. Rankinė pompa kurui iš 200 litrų bačkos. TYRUMA - 3 eur; viena 19 l tara - 9 eur; pompa - 11 eur).


Rankine pompa vandeniui
Skirta alyvai, vandeniui, alkoholiui ir lakiesiems skysčiams. Man va patiko straipsnis apie kieta vandeni ir mitus susijusius su juo - daug. Jeigu norite užsisakyti butelių, spauskite čia. Greitas mažesnių vamzdynų sistemų slėgio ir sandarumo testavimas. Aš irgi vis apie tas rankines pompas pamąstau. Siurbti įvairius skysčius, alyvą ir benziną, taip pat pūsti kamuolius, pripučiamus čiužinius ir kt. Parduodu mažai naudotą rankinę sulčiaspaudę FERMER SVR-02 (5,5 l). Pagaminta iš maisto gamybai skirto nerūdijančio plieno Rusijoje.


Aukšta kokybė bei geri techniniai parametrai už patrauklią kainą.

Rankine pompa vandeniui
RUNOS valtis dėl segmentinių, vandeniui atsparios faneros lentelių dugno yra lengva. Mažai naudota rankinė pompa, skirta čiužiniams ar ką kitą pūsti. Techniniai duomenys: testavimo slėgio ribos 0-30 bar, talpa vandeniui 4,5 L, išmatavimai. Triumo pompos, siurbliai, rankiniai semtuvai, rankinės vandens pompos. Samtelis išsemti vandeniui iš valties 1ltr. Koki pasirinkti siurbli pumpuoti vandeniui is sulinio kurio gylis 6 metrai. Atsargai nusipirk rankinį gidroforą, tas yra patikimas ir neužšąla.


Suteikęs stiprybės mūsų protėviams, menantis mūsų tautos kovas ir pergales, nuo neatmenamų laikų veržiasi iš gilumų nepaisydamas kliūčių, malšindamas. Reik ish kuros vandeni pumpuoti darzu laistymui. Maciau, kad yra specialios pompos, skirtos nesvariam vandeniui. Sustabdymo režimas – rankinė arba programinė sustabdymo galimybė; Atsparumas vandeniui – IP28. Su užrašu anglų kalba: „BROWN AND SHARPE MFG. Tikrinti antifriza kaip ir tepalus, ir pilt ne vandeni o norm antifriza.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...