2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Samsung galaxy s4 naudojimo instrukcija

Samsung galaxy s4 naudojimo instrukcija ATNAUJINTA INFORMACIJA APIE GALAXY NOTE7DAUGIAU. Leidžia naudojant kompiuterį efektyviai tvarkyti pastabas, užrašytas savo. SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9505: 52 vartotojų nuomonės, testai bei bandymai, SAMSUNG GALAXY.

Samsung galaxy s4 naudojimo instrukcija
Atsisiūsti savo vartotojo instrukciją ar vartotojo vadovą. Programų ekrane palieskite GALAXY Apps. Savininko vadovai kam Telefonai SAMSUNG, Vartotojo žinynai kam Telefonai SAMSUNG, Prisijungę vadovai, naudojimo instrukcijos, greitosios pradžios. SAMSUNG Galaxy Grand Prime SM-G530FZ - SAMSUNG Galaxy S4 GT-I9515.
Samsung galaxy s4 naudojimo instrukcija
Griffin“ Survivor dėklas - juodas (Galaxy S4).


Pakuotėje dėklo naudojimo instrukcija. Prijungti laidu nebandžiau, tačiau puikiai veikia tai naudojant Wifi. Sveiki, turiu sansung galaxy s4 pasikeičiau sim kortele ir nėra ryšio, ką daryti kad vėl. Telefono valdymo mygtukus rasite ten pat, kaip ir „Galaxy S4“. Naudojimosi instrukcija: funkciją galima įjungti ilgai laikant. Naujasis „Galaxy“ šeimos narys turi ne tik priekinę 5 Mpix kamerą su LED blyste, bet ir 13 Mpix pagrindinę. Susisiekite su SAMSUNG atstovais Baltijos šalyse. Jei turite klausimų ar pasiūlymų dėl SAMSUNG produktų, praşome susisiekti su.


Samsung galaxy s4 naudojimo instrukcija
Paspauskite „MENU“ mygtuką, kad įjungtumėte meniu. Pagrindinės „Galaxy“ naudojimo konsultavimo temos. Deja esate išvykęs ir neturite vartotojo instrukcijų, todėl nesate tikras, kaip aktyvuoti šią funkciją. S4 įtaisuose: bakstelėkite meniu mygtuką). HTC One M8 Custom Recovery įdiegimas naudojant. Taikomųjų programų dėka išplečiamos telefono naudojimo galimybės.


Skubiai ir pigiai parduodu samsung galaxy s4, su pakroveju (neorginalu), +16gb. Samsung baterija tvarkytuvo naudojimas. Dėžutė, telefonas, naudojimosi instrukcijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...