2016 m. liepos 19 d., antradienis

Sidabrinės vestuvės

Sidabrinės vestuvės Popierinės vestuvės - tikrai didelė šventė, bet kai. Tai gali būti įvairios dovanos iš sidabro: nuotraukų rėmeliai, taurės, gėlės ir. Draugai ir giminaičiai spauste spaudžia mus atnaujinti savo įžadus sidabrinių vestuvių proga, bet aš to visai nenoriu, – prisipažino viena.

Sidabrinės vestuvės
Gamtos studija Puokštė - sidabrinės vestuvės. Bet, pastaruoju metu populiarėja ir kasmetinės vestuvių metinės. Be to, švenčiant sidabrines vestuves sutuoktiniai pasidabina sidabriniais žiedais, kuriuos.


Jiems galima užrišti sidabro spalvos juostas.

Sidabrinės vestuvės
Drauge praleidote jau ketvirtį amžiaus. Tai nuostabu ir Jūs tikrai nusipelnėte didelės ir gražios sventės. Nors, į sidabrines vestuves kviečiami patys artimiausi draugai ir giminės, bet dovanų tema išlieka ganėtinai aktuali. Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, siūloma jaunavedžiams dovanoti. Arturo & Andzelikos vestuviu sokis - Duration: 12:35. Sidabrinės draugų vestuvės - Duration: 10:43. Ina ir Darius kartu jau 25-erius metus!


Jie jauni, labai gražūs, stilingi žmonės …ir Jų meilė vis dar yra saldi…:). Aptemdytos Daktarų sidabrinės vestuvės.

Sidabrinės vestuvės
Prieš 25-erius metus susituokę, šį savaitgalį jiedu atšventė sidabrines vestuves. Pora šventę surengę sostinės centre esančiame restorane. Po 25-erių drauge praleistų metų pora švenčia sidabrines vestuves. Nuotaka šiaip ne taip įsispraudžia į vestuvinę suknelę, į šventę sukviečiamas gausus svečių. Pirmąjį rudens mėnesį portalo lrytas. Rankų darbo gaminiai gali nežimiai skirtis.


Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga. Mes vėl visi suplauksim į jūsų vestuves: Pirma į sidabrines, vėliau – į auksines. Balčiūnai Eugenija ir Ričardas (sidabrinės vestuvės).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...