2016 m. liepos 5 d., antradienis

Sportsdirect akropolyje

Sportsdirect akropolyje Akcijos ir naujienosNuotraukų galerijos. Store details - Akropolis Viln SD LT. Sveiki, mačiau greit Kaune atsidarys Sports Direct Parduotuvė.

Sportsdirect akropolyje
O Vilniui teko girdėti jau akropoli mėnesi veikia. Didžiosios Britanijos mažmeninis sporto prekių tinklas „Sports Direct. Jungtinės Karalystės (JK) sporto prekių tinklas „SportsDirect. Tai „miestai mieste“, į kuriuos kasmet pirkti ir pramogauti.


Sportsdirect akropolyje
Lietuvoje, Vilniaus prekybos centre „Akropolis“. SOKIRUOTAS, vakar buvau akropolyje vilniuje, nuejau i sportsdirect parduotuve futbolo skyriuka ir ka jus manote! Kokiose parduotuvėse akropolyje galima rast? Jei kali simtus tukstanciu gali ir akropoli ar kitose parduotuvese pirkt uz 500 lt, nors kitur. Juk ne akropolis, labai abejoju, jog bus spūsčių tokiame užkampyje. Sportsdirect, outlete kokiam nors, pvz vilniaus parkas outlet, gariunuos. Nordikoje“ ypač dideli plotai skirti „Senukams“, „Rimi“, „Sports Direct“.


Kaina 40eur (nauji akropolyje 139Eu). I kitus miestus galiu atsiusti pastu.

Sportsdirect akropolyje
Dar vienas išpardavimų lobis - rankinė! Tokia, kuri tiks visur, bus ilgaamžė ir sutalpins viską, ką reikės #akropolis #zara #finalinisziemosispardavimas #gilyte. Akropolyje mačiau, bet neprisimenu kokia parduotuvė, malyg. Buvau sportsdirect parduotuvej akropolyje, tai adidas kuprines apgailetinos, made in china ir be jokiu paminkstinimu uz didele kaina.


Ar kas buvote sports directe akropolyje yra ten kokiu batu tinkamu rudeniui po miskus. Tokių gerų pramogų vaikučiams ir jų tėveliams VILNIAUS AKROPOLYJE dar niekada nebuvo! Nuostabiame ir vaikiškai nuotaikingame vaikų kambaryje rasite. Pvz už AND1 mokėjau 150 LT nors kaina sena. Kam pirkti is Akropolio, jei galima parsisiust nezinai kiek kartu pigiau,pvz is sportsdirect. Stilingi,siauri plesyti dzinsai paaugliui 70% nuolaida.


Klaipėda - Europos kultūros sostinė 2022.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...