2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Varlyte angliskai

Varlyte angliskai Ar gerai išverstas šis žodis (varlytė)? Išmokite paplitusių drabužių bei aksesuarų pavadinimus angliškai. Ar žinai koks yra Varlytė vertimas angliškai?

Varlyte angliskai
Kiti žodynai: anglų - lietuviųbaltarusių - lietuviųbulgarų - lietuviųčekų - lietuviųdanų - lietuviųestų. Lithuanian-English Dictionary online. Anglų Lietuvių žodynas - visos teisės. Rašau sąskaitą lietuviškai ir angliškai, kad švedai suprastų. Kaklaraištis Kaklaraiščio ryšėjimo istorija siekia XVII a. Prancūzijos karaliaus Liudviko XIV laikus.


Būtent jis, nusižiūrėjęs Kroatijos kareivių uniformas, ėmė. Stabdziu varlyte, po pedalais stovy, draugui buvo tas pats :wink:. Galėjai įsigyti medinę varlytę (how hipster is that?), itin madingas tampres iš. Vyrai velkasi fraką, prie kurio derinami tik specialaus modelio balti marškiniai, balta liemenė ir balta peteliškė, juodi lakiniai batai. Puslapis iš Vikižodyno, laisvojo žodyno. Peršokti į: navigacija, paiešką. Po šios dainelės į sceną atėjo lakštingala, kuri viliojo varlytę keliauti už.


Varlyte angliskai
Peliukas angliškai dainavo daineles, kurių mielai klausėsi vaikai ir. Taip pat stilingi šalikai ir kaklaskarės. Koks tavo STILIUS, tokia PETELIŠKĖ! Kaip pavadinimas ir nusako, šis švarkas turi vieną eilę sagų, kurių. Ka gi, siaip ne taip gavau "varlyte", kuri, deja, netiko, nes buvo siusta is kito. Eina sliekas takeliu, neša apelsiną. Vyras turi dėvėti smokingą (varlytė, vadinamasis dinner jacket, balti marškiniai, juodi batai ir juodos kojinės – privalomos detalės), o moteris.


Mama ir duona niekad neatsibosta. Martelė – ne dukrelė, anyta – ne motinėlė. Maža gyvatė didį jautį užmuša.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...