2016 m. liepos 8 d., penktadienis

Varlytes siuvimas

Varlytes siuvimas TV rubrikoje “Mamos dirbtuvėlės” puošiamės dar vienai šventei. Ta proga siūname peteliškes, kurias pritaikysime ir savo auginamam sūnui ar. Galiu pasiūti vyrišką varlytę bet kokiai progai!

Varlytes siuvimas
Peteliškės – tai tarsi kaklaraiščio pakaitalas kuris vyrams padeda išsiskirti iš minios, atrodyti solidžiai ir stilingai. Berniukams, Pamokėlė (tutorial), Siuvimas, Technikos ir jų. Teksto dydis: rankų darbo varlytės.


Visi straipsniai ir video su žyme rankų darbo varlytės.

Varlytes siuvimas
Jeigu atsibodo ieškoti drabužių parduotuvėse, puiki išeitis jį pasisiūti. Aš ne tik siuvu drabužius, bet ir prie jų kuriu aksesuarus. Vestuvinių suknelių siuvimas, profesionalios siuvėjos paslaugos, drabužių siuvimas, Molėtai. Naujai gautos prekės; Populiariausi; Specialūs pasiūlymai; Geriausiai parduodamos. Net tie, kurie nemėgsta varlių bus sužavėti šiuo žaislu!


Pasisiūkite tai su BERNINA siuvimo mašina! Pirma pasibraižau norimos formos peteliškę ant popieriaus ir pasiruošiu iškarpas, pridedu po centimetrą siūlėms. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Varlytes siuvimas
Moteriško švarkelio be pamušalo siuvimas nuo 70-200 Lt 4. VYRIŠKŲ AKSESUARŲ SIUVIMAS IR PARDAVIMAS. Drabužiai dėvisi ilgai, mat CANTAS ypač rūpinasi siuvimo bei audinių kokybe.


Kaklaskares, kaklaraiščius, varlytes, fantazijas, seges, sąsagas, diržus. Parduodamos rankų darbo vienetinės ir išskirtinės varlytės su siuvinėjimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...