2016 m. liepos 11 d., pirmadienis

Varskes ir avokado uztepele

Varskes ir avokado uztepele Varškę ir avokado minkštimą gerai sutrinkite trintuvu. Nulupkite česnako skilteles, sudėkite jas į avokado ir varškės masę ir taip pat gerai sutrinkite. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.

Varskes ir avokado uztepele
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Avokadą sutrinkite su varške (galima ir elektriniu trintuvu). Avokadus sutrinkite šakute, sumaišykite su varške, įspauskite česnaką, berkite druskos. Jeigu masė per kieta, dėkite grietinės.
Varskes ir avokado uztepele
Aušros“ muziejaus Fotografijos skyriaus vedėjai Vilijai ULINSKYTEI-BALZIENEI maisto gaminimas.


Avokado užtepėlė - guacamole Avokado užtepėlė pastaraisiais metais išpopuliarėjo ir Lietuvoje. Dažnai net ir lietuvių kalba parašytuose receptuose. Reikėsprinokusio avokado, 250 g grūdėtosios varškės, 3 česnako skiltelių, prancūziško batono, druskos ir maltų baltųjų pipirų pagal skonį. Gairės: Daržovių patiekalai, Mišrainės, salotos, varske su avokadu, avokado uztepele su varske, varske avokadas, varskes avokado uztepele, avokadu uztepele. Vasara jau ruosiasi iseiti , o mes vis megaujames lengvais vasariskais. Nors ši užtepėlė atrodo labai lengva savo skoniu, tačiau sotumo.


Menkės kepenėlių, varškės grūdelių ir kornišonų užtepėlė. Kai duoną paskrudo, dosniai užtepame avokado, o sumuštinio viršų paskaniname varškės sūriu. Varškės, saulėje džiovintų pomidor�. Pilkite žaliosios arba paprastos citrinos sulčių, dėkite druskos, pipirų ir varškės sūrį. Iš avokado išimti kaulą ir šakute sutrinti minkštąją dalį. Todėl pasigaminau avokadų ir kiaušinių užtepėlę su kalendromis, ir vos tik sugurgia pilvas, tuoj pasiskrudinu baltos duonos riekelę ir užsitepu. Mažam stiklainėliui užtepėlės reikės:. Samosos - pyragėliai su obuoliais ir varške.


Avokadų trintinys puikiai tiks ne tik pagardinti duonai, trapučiams, bet ir kaip universalus padažas. Baklažanų užtepėlė - kiek egzotiškesnio dūminio skonio, ypač tinkama paskaninti ant. Juk varškė - labai vertingas baltymų šaltinis, o agurkuose gausu vandens, taigi jie. Užtepėlės gali būti ne tik pirktinės, be tik varškės, bet ir sveikesnės bei mažiau. Porcijų kiekis: 1, kcal 110 Ingredientai: 50 g avokadas 50 g pomidoras 50 g.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...