2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

Veliuriniai laisvalaikio kostiumai

Veliuriniai laisvalaikio kostiumai Veliuriniai laisvalaikio kostiumai vaikams iš Patricijos Mada - kaina, nuotraukos. Lt; Labai grazus veliurinis laisvalaikio kostiumas XS. Nauji moteriški "SbyS" veliūriniai laisvalaikio kostiumai savimi pasitikinčioms ir stilingoms merginoms ir moterims jau prekyboje!

Veliuriniai laisvalaikio kostiumai
Minkštas, patogus laisvalaikio ir ne tik kostiumas, pasiūtas iš bambuko veliūro. Moteriškas veliūrinis kostiumas. Naujas veliūrinis laisvalaikio kostiumas- treningas.


Nuostabūs tamsiai mėlyno veliūro laisvalaikio kostiumai.

Veliuriniai laisvalaikio kostiumai
Nuostabus tamsiai mėlyno veliūro laisvalaikio kostiumai, kelnytės siaurėjančios! Armani veliūrinis laisvalaikio-sporto kostiumas. Dydis itališkas Auksciausios kokybes. Prieš išsirenkant rūbų dydį - susitikrinkite apimtis pagal pateiktą mūsų dydžių lentelę. Sporto ir Laisvalaikio apranga ir avalynė, Garsių gamintojų rūbai ir avalynė: Adidas, Nike. Sofa Killer veliūrinis kombinezonas.


Mylėti, vilkėti daug, puikiai. Kuriame kitokius drabužius vaikams ir suaugusiems. Drabužiai visai šeimai – parduotuves rasite Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

Veliuriniai laisvalaikio kostiumai
Veliūrinis kostiumas CHRISTINE šokoladinis-kreminis. Prekės kodas: Laisvalaikio kostiumas 818; Prieinamumas: Sandėlyje. Laisvalaikiui ir kasdienai puikiai tinkantis lengvas veliūrinis Miss Fiori sportinis kostiumas su aukštesniu kaklu. DELFI - Anksčiau veliūriniai sportinio stiliaus kostiumai buvo vadinami mados nesusipratimu.


Tačiau šiandien tokie kostiumai pamažu vėl.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...