2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Vestuviu zaidimai sveciams

Vestuviu zaidimai sveciams Vestuviniai žaidimai, užduotys jaunavedžiams ir svečiams. Apsukri svočiutė ar melagis piršlys vestuvėse neišsiverčia be vestuvinių žaidimų. Vestuvių svečiams įsidrąsinus ir įsiaudrinus tinkamiausi yra judrūs žaidimai.

Vestuviu zaidimai sveciams
Tokie ne tik padovanos daug juoko, azarto ir gerą nuotaiką, bet ir suartins svečius. Vestuvių žaidimai: kad nesuktumėte galvos, kuo užimti svečius. Piršlys, muzikantai ar vyriausioji pamergė pristato svečiams žaidimą. Renginių ir vestuvių vedėjas Saulius Bagdonas.
Vestuviu zaidimai sveciams
Mes su vyru pakviesti buti liudininkais drauges vestuvese.


Visiems svečiams išdalinkite lapelius, kuriuose jie turi pasirinkti arba užrašyti teisingą. Tradicinis jaunavedžiams - surašyti ant lapukų daug darbų šeimoje (vaikų gimdymas, dulkių valymas, alaus gėrimas, tt) ir duoti traukti. Kad vestuvių svečiams būtų linksma, yra sukurta gausybė įvairiausių. Jūsų dėmesiui pateikiame keletą idėjų, kuo užimti svečius per vestuves, kol jie. Ant kiekvieno staliuko svečiams arba ant didelio stalo keliose vietose. Populiariausi ir lengviausi stalo žaidimai: Dženga, Alias, Domino, Šaškės, SOLO ir kt. Jei ruošiatės piršliauti – šie žaidimai kaip tik jums!


Praėjusiąją straipsnio dalį rasite čia.

Vestuviu zaidimai sveciams
Vestuvių šventei verta išsirinkti vieną ar du viso vakaro metu trunkantį žaidimą. Dauguma tokių žaidimų padeda svečiams. Kai vakarėlis įgauna pagreitį – metas imtis smagių atrakcijų. Loterijos bilietas gali kainuoti 1 Lt, 2Lt ar 5 Lt arba tiesiog kiek negaila svečiams. Būtina paskelbti, kad prizai labai. Tada pirmasis sako :“Pirmas „, antrasis: “Antras“, po jo kitas sako :“Bum“. Be to, tai padės susipažinti tarpusavyje nepažįstamiems svečiams, tad.


Svečiams užduodami linksmi bei nuotaikingi klausimai. Vestuvių dieną visada praskaidrina įvairiausi žaidimai ir linksmos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...