2016 m. liepos 29 d., penktadienis

Vijunu gaudymas

Vijunu gaudymas Turite kūdrą - užveiskite vijūnų. Vijūnas vislus ir padeda iki 150 tūkst. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Vijunu gaudymas
Ieškau vijūnų ( Misgurnus fossilis). We got them and after that we released them. And we think after some time there. Pavyzdžiui, pašnekovas tikino, kad mokslininkai iki šiol negali paaiškinti, kodėl išnyko sparis.
Vijunu gaudymas
Kiekvienos rūšies žuvys neršia skirtingai ir tie ypatumai paremti giminės pratęsimo bei išsiritusių lervučių išlikimo tikimybės logika.


Bet gerai yra tai, kad jie taip pat valgomi ir ju gaudymas neribojamas ;-)Vėgelių žūklė atvirame vandenyje30 žin. Rusnės, žemupio polderiai, kanalai30 žin. Daugiau rezultatų iš zvejotribuna. Dėl vijūno (Misgurnus fosilis) apsaugos plano ir veiksmų planų. Vijūno kūnas ilgas, plokščiais šonais. Kartais naudojami kaip jaukas gaudant kitas žuvis.


Kiek pamenu tai kažkada pasakojo, kad ten ir vijūną ir nėgę taip pat vadina. Dažniausiai gaudomi naktimis, pasišviečiant žibintuvėliu.

Vijunu gaudymas
Ilgai krepšyje ar varžoje gyvena karosai, lynai, unguriai, vėgėlės, ūsoriai, vijūnai. Gaudant upėse ar ežeruose būtų kitokios rekomendacijos, nes nebereikia. Lt – kiršlys, lydeka, margasis upėtakis, salatis, sykas, sterkas, ūsorius, vėgėlė, vijūnas, ežerinė rainė, auksaspalvis kirtiklis. Tuomet užkimba ir ant gyvos žuvelės, gaudant kitas plėšrūnes.


Ir net sunku patikėti, kad toks galiūnas kartais susigundo musės ar uodo trūklio lerva, slieku ar. Lietuvos vandenyse netgi labiau nei ligi tol.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...