2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Virškinimo sistema skaidrės

Virškinimo sistema skaidrės Organai sudarantys virškinimo sistemą ir jų atliekamos funkcijos. Audiniai, organai, organų sistemos, kūno dalys. Pristatymas 9 klasės mokiniams apie endokrininę sistemą. MAISTO KELIAS VIRŠKINIMO TRAKTU Pamokos tikslai: Žinoti svarbiausius žmogaus virškinimo sistemos organus. Virškinimas – procesas, kurio metu maistas yra. MOGAUS ORGANIZMO SISTEMOS: Kaulų sistema,; Raumenų sistema,; Nervų.


Maistui esant burnoje, kiti virškinimo organai refleksiškai paruošia toliau jį perdirbti.

Virškinimo sistema skaidrės
Rodomi 39 šios kategorijos puslapiai (iš viso kategorijoje yra 39 puslapiai). Kauno Jono ir Petro Vileišių pagrindinė mokykla. Iiustruoja virškinimo sistemą: burnos ertmę, danties sandarą, sistemos liaukas, plonosios žarnos. Sistema prasideda burnos anga, toliau eina ryklė, stemplė, skrandis, plonosios žarnos ir storosios žarnos. Ją sudaro virškinamasis traktas ir virškinimo liaukos.


Maisto medžiagų virškinimo biocheminiai mechanizmai ir reguliacija. Peržiūrėjęs skaidres, sužinosi ir savais žodžiais mokėsi apibūdinti žmogaus organizmo. Tiesa, neretai asmenys supainioja tikrąjį vidurių užkietėjimą su vienadieniu virškinimo sutrikimu. Apie žarnyno veiklos sutrikimus kalbamės su gastroenterologu.

Virškinimo sistema skaidrės
MO pateikiamos žmogaus endokrininę sistemą sudarančios liaukos bei nurodoma jų veikla. MO demonstruojama virškinimo sistema, jos dalių funkcijos. Suvokti, kad gamta yra vientisa ir darniai veikianti sistema. Apibūdinti virškinimo sistemą sudarančius.


Vienkartinė kapsulė natūraliai juda per virškinimo sistemą, perduoda vaizdus. Panašiai kaip ir prieš kolonoskopiją , gydytojai gali rekomenduoti skaidrių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...