2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Vytautas petkevičius gilės nuotykiai ydų šalyje

Vytautas petkevičius gilės nuotykiai ydų šalyje Režisierius - Arnoldas Janialiauskas Scenografas - Kęstutis Vaičiulis Muzika - Arnoldas. Kadangi jokių išmintingų Girios bičiulių pamokymų Gilė ir girdėti nenorėjo, kartą Gandras, netekęs kantrybės. Autorė aprašo jo kelionių po legendines Lietuvos vietas nuotykius, atskleidžia milžinų ir kitų mitinių būtybių.

Vytautas petkevičius gilės nuotykiai ydų šalyje
Gilė - pats jauniausias Girių valdovo Ąžuolo sūnus. Petkevičius galutinio teismo nuosprendžio nesulaukė. Gilė išpuikęs ir neklaužada, nenorintis mokytis, krečiantis visokias piktas. Landsbergis, Ateities miestas: Kauno valstybinis dramos teatras.


Sukūrėme savo ritualus – turime skaitytojo. Gilės nuotykiai ydų šalyje“, „Didysis medžiotojas Mikas. Tarp kitko - ka jus manot apie jo "Giles nuotykiai ydu shalyje"? KETVIRTOJI KLAIPĖDOS KNYGŲ MUGĖ 2016. Nuotykių apysaka, linksmas antidetektyvas, kiriame autorius parodijuoja. Knygos parašymo istorija ir kiti įdomūs.


Namai namučiai (arba Sapnų taškuota sraigė). Vaikiškos: ,,Gylės nuotykiai ydų šalyje" -1978m. Jaroslav Hašek „Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai Pasauliniame kare“.

Vytautas petkevičius gilės nuotykiai ydų šalyje
Gal jo nuotykiai ir nėra kuo nors išsiskiriantys, tačiau kelionė sapne jau savaime ypatinga ir realybę susieja. Laiko patikrinta tradicine švente "Į Pasakų šalį – su fotoaparatu! Nenuorama pasipūtėlis Gilė, atsidūręs Ydų šalyje, bendrauja su jos gyventojais. Italo Carlo Collodi papasakotus „Pinokio nuotykius“ lenkia tik Biblija. Už našų darbą ir aktyvią visuomeninę.


Vytautas Petkevicius Giles nuotykiai Ydu salyje $22.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...