2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

3D dienines uzuolaidos

3d dienines uzuolaidos Dieninė užuolaida 160cm aukščio. Ar Jums atrodo, kad užuolaidos ant. Siūlome Jums dailias užuolaidas, kurios papuoš bet kurį kambarį.

3D dienines uzuolaidos
D naktinių užuolaidų komplektas Romantiški žiedai. Pirkdami jas nepamirškite ir prekių kategorijoje yra visa patalynė. D vaizdu mūsų dienomis jau, ko gero, nieko nebenustebinsi, tačiau tokį efektą sukuriantys vaizdai, sumaniai pritaikyti interjerui, diktuoja netradicinius. Užuolaidos gaminamos pagal individualius išmatavimus.
3D dienines uzuolaidos
Plotis: 200 cm , 300 cm , 400 cm , 500 cm , 600 cm , 700 cm , 800 cm.


Cortinas Potro Amapola užuolaida pagaminta išpoliesterio – itin praktiškos, lengvai prižiūrimos. DIENINĖS IR NAKTINĖS UŽUOLAIDOS. Nuostabios dieninės užuolaidos. O kaip Jums audinys, turintis 3D efektą? D užuolaidos, dviejų kaina 15 eur, vienos 8 eur (1x2 m). Uzuolaidos,užuolaidos, dienines uzuolaidos, naktines uzuolaidos, uzuolaidu pavyzdziai,virtuvines uzuolaidos,uzuolaidos internetu,vonios uzuolaidos,duso.


Galėsite rinktis dienines, naktines, ritinines ir kt. Jos ne tik puošia namus, bet ir suteikia jiems jaukumo ir net tam tikrą saugumo jausmą, mat saugo nuo pašalinių.

3D dienines uzuolaidos
Nuo 10 Eur už pasirinkto modelio dienines ar naktines užuolaidas. Siūlinės violetinės spalvos užuolaidos SPAGHETTI (90x200). Dažniausiai kabinamos klasininės užuolaidos, jų spalvos ir dizainas parenkamas. Dekoratyvinės plokštės 3D (arba trimatės plokštės), kurios būdamos kartu.


Tad kam ne prie širdies dieninės užuolaidos – keli langų dekoruotų lipdukais-filtrais pavyzdžiai ;) : …daugiau. Parduodu tvarkingai trumpai kabejusias dienines uzuolaidas su kilpomis. Gal ką nors domintu 3D satininės medvilnės patalynė?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...