2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

A klases langu profiliai

A klases langu profiliai Kuo skiriasi plastikinių langų profiliai? IGLO ENERGY Tai naujausias ir šilčiausias produktas Lietuvos rinkoje. Ką naujo A energinės pastatų klasės reikalavimai žada langų sričiai?

A klases langu profiliai
A klasės, GL system 7-ių kamerų profilis. Gamybai reikalingus langų profilius bendrovei „Lanreta“ tiekiančios. VEKA siūlo ne tik patrauklią išorės išvaizdą, bet ir puikius. Nepriekaištingas dizainas – ypač blizgus ir baltas lango profilis.


Montavimo gylis 82 mm - idealiai tinka. PRIME sistemos langai – tai išskirtinis techninių savybių, elegantiško klasikinio. Taip pat skirtingų gamintojų plastikinių langų profiliai skiriasi ne tik baltumu. Tai – aukščiausios A++ energinio efektyvumo klasės langai, o jų. Verta atkreipti dėmesį ir į klasikinį langų dizainą: švelniai suapvalinti profiliai. GEALAN S9000 profilių sistemos A+ energetinio efektyvumo klasės šilumą taupantys MEGRAME langai atitinka aukščiausius šilumos laidumo reikalavimus.


PVC langų profilis Decco 70 (B klasė). Plastikinių langų profilių sistema "GENEO" yra laikoma geriausia savo klasėje, tai puikiausia 86mm profilių sistema siekiantiems energijos taupymo. VEKA Alphaline 90 langas yra artimas pasyvaus namo lango reikalavimams.

A klases langu profiliai
Lango profilis sukurtas Vokietijoje. Bešvinis 5 kamerų Kömmerling profilis, užapvalintas dizainas, ypatingas profilio baltumas. Plastikiniai langai pagal poreikį - nuo pigių iki LUX klasės langų. Sandarinimo tarpinės pjaustomos ir suvirinamos kartu su profiliu.


Renkantis langus butui, namui, vasarnamiui ar kotedžui, dažniausiai. Langams yra nustatytos atsparumo įsilaužimui klasės. REHAU Basic profilių yra mažiau teplūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...