2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Apyrankes poroms su inicialais

Apyrankes poroms su inicialais Originalios dovanos poroms, atrinktos iš geriausių pasaulio gamintojų. Giedrės ir jos vaikino apyrankės su inicialais. Dariaus ir jo merginos apyrankės su inicialais. Grėtos ir Roko natūralios odos apyrankės. Rankų darbo odinės apyrankės poroms LÆDER SPIRIT. Pirkdami apyrankę galėsite išsirinkti ne tik spalvą, dydį, individualų tekstą, dekoracinius elementus, bet. Išskirtinės apyrankės internetu.


Apyrankes poroms su inicialais
Daugiau nei šimtas skirtingų apyrankiu iš bižuterinių metalų lydinių, odos, dengtos auksu. Apyrankės iš akmenų, odinės apyrankės poroms. Modernios išvaizdos porų apyrankės. Renkantis ką padovanoti porai, gali atrodyti sudėtinga, nes turi atrasti tarp dviejų žmonių kažką bendro, kad abu liktų patenkinti ir nustebinti Jūsų dovana. Papuošalai poroms internetu - pakabukai, apyrankės. Porų papuošalai - tai porų rinkiniai dviems žmonėms. Tai dviejų pakabukų komplektas porai - vienas pakbukas vaikinui, kitas merginai. Akmenukų apyrankės su vardų inicialais ar žodziais.


Gali būti iš šungito lavos akmenėlių, stiklo ar medžio karoliukų, Kaunas.

Apyrankes poroms su inicialais
Puiki Valentino dovana Jam – poroms skirtas pakabukas. Jūsų inicialais, marškinius, kuriuos vilkėdamas jis prisimins jus. VISKAS POROMS - Marškinėliai poroms, apyrankės poroms, puodeliai poroms, kaklo papuošalai poroms, kepurės poroms, aksesuarai poroms, pagalvėlės ir. Kaklaraiščių segtukai gali būti su vyro inicialais ar ornamentais. Dvi panašios sidabrinės apyrankės porai – ideali dovana vestuvių ar kitos iškilmingos šventės. Ypatingi papuošalai pagal individualius užsakymus, norus ir idėjas. Vestuvių žiedai jaunavedžių poroms, unikali juvelyrika asmeniniam stiliui.


Poros gali nešioti vienodas apyrankes, pakabukus, amuletus, grandinėles ar. Ant papuošalų poroms būna išgraviruoti abiejų žmonių inicialai, pusiau. VII-VIII amžiaus žalvarinę apyrankę, 150 litų vertės; IX-XII amžiaus geležinį peilį. XVIII-XIX amžiaus žalvarinį antspaudą su inicialais „K B“, 150 litų. X-XIII amžiaus žalvarinių plokštelių, bendros 50 litų vertės;. K raide, buvo žiedas panašus į vestuvinį, apyrankė ant rankos ir daug auskarų. X–XIII amžiaus žalvarinių plokštelių, bendros 50 Lt.


Lt vertės; XVIII–XIX amžiaus žalvarinį antspaudą su inicialais „K B“. Prabangios apyrankės su brangakmeniais imitacija. Vaikiški marškinėliai su užrašu, nuotrauka inicialais, logotipu, vaikiški džemperiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...