2016 m. rugpjūčio 26 d., penktadienis

Baisios istorijos helovynui

Baisios istorijos helovynui Viena mergina per helovyną bibliotekininkei padėjo tvarkyti patalpas, nes jas buvo. Tikros siaubo istorijos: Kalėdų košmaras. Kraują stingdančios dviejų sakinių siaubo istorijos.

Baisios istorijos helovynui
Skaitytojų baisios istorijos: Vonia. Močiutė jai kartą pasakė, kad jokiu būdu tegul nenukabina paveikslo su balerinos atvaizdu kuris yra rūsyje. Gimęs Sausio 13-ąją (2001) WEB - Duration: 19:23. Nors kambario durys ir buvo uzrakintos, bet merginai pasidare taip baisu, kad ji pasislepe sienineje spintoje.


Baisios istorijos helovynui
Ryte islindusi is spintos isidrasino. As tei girdejau is dvieju draugiu kad ju viena drauge su kita savo drauge kviete Piku dama laiptineje. Pirmą kartą siaubo filmas „Ir kalnai turi akis“ pasirodė 1977 metais. Sprogus padangai poilsiautojų šeima. Siaubo istorijos: trumpos, ilgos, baisios, juokingos. Išklausę istorijos dalyviai paeiliui kiša ranką į maišelį ir paima vieną iš daiktų. Išnarpliojo baisią dramą: vyras prisipažino nužudęs keturis. Helovyno šventė – ypač gera proga susigalvoti įvairių pramogų.


Vietoj žodžių „šalta“ ir „karšta“ galima panaudoti žodžius „baisu“, „baisiau“, „labai baisu“.

Baisios istorijos helovynui
Projekto užbaigimas – angliškos baisios pasakos kūrimas specialiai. Medžiagos apie Helovyno istoriją ir tradicijas kaupimas bei stendų paruošimas. Istorija: Helovyno nuotykis arba kaip Vėlinės mane pakeitė. Buvo be galo baisu važiuot visiškoje tamsoje, atrodė, kad bet kuriuo metu motina. Bajeriukai – anekdotai, juokingi video, linksmi paveikslėliai, įdomios istorijos. Kokius personažus dažniausiai renkasi Helovyno vakarėlių dalyviai?


Taip pat pasakojamos baisios istorijos, žiūrimi siaubo filmai, krečiamos šunybės. Baimės ir šoktelėjimų čia nepagailėta, tačiau ir pati istorija puikiai pateikta ir įdomiai. Tai filmas kurį sudaro keturios skirtingos baisios istorijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...