2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Cinamono lazdeliu arbata

Cinamono lazdeliu arbata Sulaužykite cinamono lazdelę į gabaliukus ir sudėkite į puodelį. Kuo gi cinamonas yra toks naudingas lieknėjant? O norintiems sulieknėti galima pasiūlyti dėti cinamono į kavą, arbatą ir kefyrą pagal.

Cinamono lazdeliu arbata
DELFI - Arbata su cinamonu ir lauro lapais spartina lieknėjimo procesą. Pagaminti šį lauro lapų ir cinamono nuovirą labai paprasta. Tada į jį įmeskite cinamono lazdelę, lauro lapus ir žaliosios arbatos. Palikite šį mišinį pastovėti uždengtą 15 minučių ir vėliau nukoškite.
Cinamono lazdeliu arbata
Karšta cinamono arbata skatina kraujo cirkuliaciją, padeda kovoti su.


Cassia cinamono lazdelės būna kietos. Arbata su medum ir cinamonu vartojama reguliariai pašalina senėjimo požymius ir. Norint atskirti cinamono rūšį, jeigu renkatės cinamono lazdeles, tikrojo. Kitą kartą pabandykite vietoje cukraus įsidėti cinamono į arbatą, kavą. Jums reikės: 1 l vandens, 1 cinamono lazdelės ir 5 lauro lapų. Pavyzdžiui, į gėrimą įdėk mėtos ir cinamono. Subtilaus skonio arbatai suteiks ir obuolio skiltelė.


Citriną galima pakeisti ir kokiu nors kitu.

Cinamono lazdeliu arbata
Tinka daugeliui patiekalų: sutarkuojame dalį lazdelės, pakepiname sausai, ghi. Tikras medaus ir cinamono vaistas: pabandykite išgerti puodelį cinamono arbatos su šviežia cinamono lazdele ir šaukšteliu medaus. Kai vanduo atauš iki kambario temperatūros, įberkite cinamono, įdėkite medaus ir. Skanus Lieknėjimo arbata su cinamonu ir lauro lapų. Arbata reikalauja 1 cinamono lazdelę ir lauro lapai 5 įpilkite 1 litrą vandens ir virinama. Užplikę kavą su cinamono lazdele gausite puikų skonį.


Cinamono lazdelės (2) Cinamono lazdelės (1). Prieskoniai, arbata, kava, aliejai, produktai duonos kepimui. Ceilono cinamonas (nemaltas, lazdelės) 20g. Arbatai su cinamonu: Lazdelės cinamono; 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų arbatžolių; 0,5 l vandens; Cukraus, pagal skonį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...