2016 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Darbeliai vaikams is spalvoto popieriaus

Darbeliai vaikams is spalvoto popieriaus Bendravimas su vaiku yra labai svarbus vaiko. Vaikų darbelis iš spalvoto popieriaus „Sraigės“. Vaikų sukurtas spalvotas 3D paveikslėlis iš susuktų popierinių juostelių paprastas ir.

Darbeliai vaikams is spalvoto popieriaus
Pasiskelbėm šeštadienį akciją „Darom sraiges“. Gėlės žiedas pagamintas iš tampomo spalvoto popieriaus jį susukus ir apačią. Piešta akvarele, guašu, kreidelėmis, spalvotais pieštukais.


Darbeliai iš vienkartinių lėkštelių.

Darbeliai vaikams is spalvoto popieriaus
Girliandos iš gamtinės medžiagos ir popieriaus. Paprasta ir smagu pasigaminti su vaikais. Sienos menas Iš tualetinio popieriaus rulonų puikiausiai galite pagaminti net ir papuošimus ant sienos. Paimkite 5 spalvotus markerius (flomasterius), dėkite rankytę ant popieriaus ir sekite. Itin lengvas ir greitas darbelis iš popieriaus – vaikų mylima boružėlė. Iškerpamos iš spalvoto kartono žvaigždutės, jos subeguojamos. Paveikslai Popieriaus darbai Vaikams.


Per darbų lavinas niekaip neprisėdu prie tinklaraščio, nors jau ne vienas darbelis susikaupė, kai kurie net. Inddni5ka galvos puo5mena 1,6 18 Geliq juostele kaktai.

Darbeliai vaikams is spalvoto popieriaus
Kūrybiniai vaikų darbeliai žiemą – pačių padaromos eglutės, seniai. Iš krepinio popieriaus išsikirpom žiedlapių formos dalelių (jos gali būt visokios, bet mes paprasšiausias ėmėm). Velykos, tai tenka raitotis rankoves ir daryti Velykinius darbelius. Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose. Na ką gi, šį kartą darbelis labiau skirtas vaikams, nei tėveliams, o tiksliau - visai. Savaitgalis, tai laikas su vaikais ir vaikams, todėl jeigu paprastomis dienomis esame.


Pirmasis blynas - labai paprastas darbelis iš spalvoto popieriaus. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...