2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Geriausios duokim garo dainos

Geriausios duokim garo dainos Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė. Tradicija ir dabartis,nuoširdžiai grojantys ir dainuojantys Lietuvos žmonės – mūsų dainos ir muzika. Tai, kas paveldėta ir kuriama šiandien, kas jungia mus į.

Geriausios duokim garo dainos
Geriausių Dainų Rinkinys (4CD) Žanras: Folk Išleidimo metai: 2009 Dainų sąrašas: CD1 - Geras Ūpas 01. Gamintojas: Muzikinė Partija, UAB Prekės kodas 4771243300115. Apie prekę; Komentarai (0); Kuriame knygyne yra? Savaitgalį Neringoje – tarptautinė folkloro šventė ir „Duokim garo“ finalinis koncertas. Dainų šventėse, 2010 metų LRT laidoje "Duokim garo".


Saulės“ ansambliui pirmajam Lietuvoje paskirta geriausios 1999 metų Lietuvos. Visus susirinkusius linksmins TV projekto „Duokim garo“ geriausios kapelos. Klausytojų ausis su žinomiausių perdainuotų dainų programa. Būtent Nidoje šventinį savaitgalį vyks ir LTV laidos „Duokim garo“ finalinis koncertas, kuriame kapelos varžysis dėl geriausios vardo. Jis – ne tik aktorius ir muzikantas, bet ir režisierius, dainų autorius. Geriausios metų „Duokim garo“ dainos” ir „Geriausios visų.


O naujai parašyta daina atitiko mūsų bendrus lūkesčius. Ar tikrai „Duokim garo“ yra vertinga tautinės kultūros dalis, pasauliui formuojanti.

Geriausios duokim garo dainos
Gal ir „garą“ tuomet geriau būtų pervadinti pagal žinomą dainą. TV3 savaitgalį pradeda kino filmais, o LRT – „Duokim garo! LNK rinko geriausią vestuvinę dainą. Visi puikiai žinome, kad pirties mėgėjų šūkis yra „Duokim garo, gero garo!


Birželio 1 dieną, penktadienį, LRT eteryje, „Duokim garo! Alytaus sporto rekreacijos centras03-11, štSimno kermošiusSimnas03-12, skLiaudiškos muzikos kapelai. Sutemu klonoj, Seduvos Vyrai, Duokim garo, Muzikine Partija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...