2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Gucci guilty atsiliepimai

Gucci guilty atsiliepimai Mano mylimiausiu kvepalų penketukas50 žin. Kvepalai rudens žiemos sezonui49 žin. Gucci Guilty kvepalai moterims 75 ml.

Gucci guilty atsiliepimai
Tai aromatas linksmai, seksualiai, savimi pasitikinčiai, nevaržomai merginai ar moteriai, kuri demonstruoja. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Rašyti atsiliepimus gali tik prisijungę vartotojai. Pardavėjai (3)Kainų istorijaAtsiliepimai.


Gucci guilty atsiliepimai
Noriu gauti pranešimą apie sumažėjusią kainą. Provokuojantis ir gundantis kvapas tarsi. Dažnas senbūvis: Vietovė: Vilnius: Registravosi: 2008-01-07: Žinutės: 5726: Atsiliepimai: 52. Nemokamas žaibiškas pristatymas per 1 darbo dieną. GUCCI GUILTY moteris nesėdi susidėjusi rankų ir nelaukia, kol kas nors nutiks. Aprašymas; Papildoma informacija; Atsiliepimai (0). Su malonumu pristatysime į bet kurį Lietuvos miestą: Vilnių, Kauną. Kad ir kokie kvepalai slypėtų šiame metaliniame buteliuke, perskaičius pavadinimą visų.


Siuo metu turiu: ESTEBAN Tonka, GUCCI Guilty, Givenchy Eaudemoiselle (FM analoga kasdienai), LANVIN Rumeur (tuoj baigsiu 2 buteliuka).

Gucci guilty atsiliepimai
Bet savo aromatas atskleidžia labai ilgai, kad ne visai patinka. Pacho Rabane- Million, gucci - guilty, kiti visi lievi big_smile. GUCCI BY GUCCI EAU DE TOILETTE 50ML VAPO. Originalų kokybė aukščiausia, jeigu domintų apie mus atsiliepimai. Prekyboje: Taip; Kodas: 563; Gamintojas: Gucci.


Mūsų elektroninė parduotuvė gali didžiuotis aptarnavus daugiau nei 75,000 klientų! Būkite pirmas, parašykite savo atsiliepimą! Lt 1,90€ Aukcionas stabdomas ⏰16,13val prekė gaunama per 4-5d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...