2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Kaip uzrasyti adresa ant voko siunciant i uzsieni

Kaip uzrasyti adresa ant voko siunciant i uzsieni Jei laiškas siunčiamas į užsienį adresas turi būti rašomas būtent ta kalba, į kurią šalį. Labai dažnai pasitaiko siuntų, ant kurių užrašytas tik gavėjo vardas, pavardė. Adresuojant pašto siuntą, siunčiamą į užsienį, rašydami adresą. Nekantraujate ir atrašote jam atgal, tačiau nežinote, kaip ant voko užrašyti adresą. Nors žmonės šiais laikais ir daug mažiau naudojasi paprasto pašto paslaugomis siunčiant laiškus, atvirukus ar siuntinius, tačiau nors siunčiame ir retai. Ten kur "siuntų adresavimas į užsienį" parodyta Vokiškas pavizdys. Gavau gana ilgoką adresą ir nežinau.


Kaip uzrasyti adresa ant voko siunciant i uzsieni
Kur rašyti adresą, kur siunteją, kur klijuojasi pašto ženklas, kokios pašto ženklų kainos? Lietuvoje, Kaip ant voko užrašyti adresą. Taisyklingas laiško adresavimas siunčiant į užsienį laiško adresvimas. Adresai ant laiškų vokų ar kitų siuntų rašomi Pašto taisyklių nustatyta tvarka: pirma – adresatas, t. Kaip taisyklingai užrašyti adresą, kai siunčiama iki pareikalavimo? Gavėjo asmenvardžiai ir adresas rašomi. Adresas ant pašto siuntos, siunčiamos į užsienį, turi būti užrašytas tiksliai, aiškiai ir. Jei čia nėra vietos siuntėjo adresui arba vokas yra su langeliu, adresas.


Siuntėjo adresą galima rašyti dvejopai: arba kairiajame voko kampe viršuje.

Kaip uzrasyti adresa ant voko siunciant i uzsieni
Nusipirkus vieną voką, galima jį atlupti, tada popieriaus lape apvedžioti. Siunčiant laišką į užsienį prie pašto kodo reikia didžiosiomis. Rašant gavėjo adresą reikės pašto kodo. O KITOJE PUSEJE BUTINA RASYTI IS KUR SIUNCIAMAS? Taigi adresuodami laišką ar siuntą į užsienį adresą rašome taip, pvz.


Tad kaip tam zmogui reiktu rasyti viska? Kairiame viršutiniame voko kampe rašote savo adresą, Kitaip tariant siuntėjo adresą. Laiško užrašymas, kai laiškas siunčiamas į užsienį. Kaip rašomas adresas (siunčiant į užsienį)?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...