2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Kairo nakties akmuo

Kairo nakties akmuo Yra manoma, kad šis akmuo, senovės indėnų vadintas akmenų siela, padeda išlaikyti blaivų. Indijoje mėnulio akmuo yra laikomas šventu akmeniu, yra siejamas su „trečiąja akimi". Avantiūrinas (saulės akmuo arba kairo naktis).

Kairo nakties akmuo
Kairo naktis", "Kairo dykuma" ir pan. Tokiu būdu tarp žmogaus organizmo ir akmens gali vykti energijos bei. Per kairę kūno pusę išorinė energija gali jus greičiausiai paveikti. Skatina nepasiduoti tamsos baimei ir siekti šviesos.
Kairo nakties akmuo
Išminties ir mokslo akmuo, mokantis.


KAKN-APV-BR1-20 apie 20 mm, apvali forma, briaunuotas, kairo naktis, 1 vnt. Saulės akmens ir kairo nakties mišinys Yra 5 prekės. Kiekvienas akmuo yra unikalus ir turi įvairius raštus ir atspalvius. Akmuo kairo naktis – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais. DA026 - 6 mm kairo nakties akmuo, 1 vnt. DA029 - 6x4 mm kairo nakties akmuo, 1 vnt. Natūralaus juodos spalvos kairo ankties akmens, rankų darbo perveriami auskarai skirti moterims už puikią kainą.


Kairo nakties akmuo
Pas mus rasite - agato, ametisto, kvarco, houlito, obsidiano, opalito,jolito, rubino, akvamarino, turkio, lapis lazuli, citrino, jaspio, koralo, saulės akmens, bei daug. Dar vienas saulės akmens ir kairo nakties dirbinukas #bracelet #beads #double #justiniskes #handmadejewlery #vilnius #vilniuscity #kaunas #kaunascity. KAIRO NAKTIS – tai sintetinis saulės akmuo, žėrintis tarsi būtų pripiltas sidabro ar. Brangakmeniai – juvelyriniai ir puošnieji akmenys. Tai savirealizacijos akmuo, padedantis atverti vidines duris, skatina. Padėta po pagalve siunčia nakties vizijas, atspindinčias ateitį ir praeitį. Kerintis rankų darbo karoliukas iš tamsiai mėlynos spalvos dirbtinio.


Auskarai: kairo nakties skaldos auskarai"Kekes" rez.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...