2016 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Kardiganų schemos

Kardiganų schemos Метки: mezgimas kardiganas zaketai. Mezginiai ir nėriniai - žurnalai ir schemos pridėjo naują nuotrauką. Rasa Rinkauskiene Būtent šio kardigano schemą gal kad turi?

Kardiganų schemos
Kaip apskaičiuojama ir mezgama apskrita kumštinė pirštinė. Mezgama 2,5 numerio virbalais lygiuoju mezgimu. Gal turite kuri šio raštelio schemą? Gal kas užmatė mezgamą kur tokios formos kardiganą ar panašaus.


Kardiganų schemos
Ieškau šios suknutės schemosIeškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. Susiuvu rankoves , palieku 14cm plyšį rankovėms 3. Megzti kardiganai, žymiai pigiau, didelis pasirinkimas. Trikotažo kardiganas reikia pradėti nuo nugaros, tada pradėkite mezgimo lentynos ir rankoves. Jūsų patogumui, galite naudoti tokią schemą: Susagstomi. Pirmas › Kristut › Apranga ir avalynė › Mezgimas › Mėlynas kardiganas. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Kardiganai ir megzti paltai moterims su nuolaida iš Otto. Drabužiai moterims : sukneles, palaidines, naktinukai ir kt.


Kardiganų schemos
Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos technikos schemos yra su aprašymais kaip atlikti vieną ar kitą rankdarbį. Jos yra elektroninio formato, todėl. Prieš 1 dieną - Naudojamas siuvinėjimas – miesto transporto schemos atvaizdas. Kolekcijoje daug suknelių ir tunikų, netradicinių švarkų ir kardiganų. As cia radau sita pas amerikonkas, ten bilen kiek svaigsta kaip grazu ir sita schema baisiai patenkintos :D. This Pin was discovered by Rasa Gudelyte.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...