2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Miestas prancuzijoje burgundijoje

Miestas prancuzijoje burgundijoje Pagrindinis straipsnis – Burgundijos kunigaikštystė. Djepas, Dieppe, Aukštutinė Normandija, 35,7. Prancūzijos Burgundija apima tik šiaurės vakarinę didesnio Burgundijos.

Miestas prancuzijoje burgundijoje
Draginjanas, Draguignan, Provansas-Alpės-Žydrasis Krantas, 34,8. Jos miestai ir kaimai buvo statomi ir kuriami šimtmečiais. Valdant Valua dinastijai (1328–1589). Sonos, Chalon-sur-Saône, Burgundija, 52,3.


Miestas prancuzijoje burgundijoje
Pasivaikščiojimas nuo viduramžių išlikusiu centru, Burgundijos Hercogų. Nors dabar šios garstyčios yra gaminamos įvairiose šalyse, tačiau Dižono miestas. Hospices de Beaune – lankytina vieta miesto centre. Nikolajaus vartai yra Beaune miesto simbolis, kurį būtina pamatyti. Apie Prancūziją kaip vyno šalį garsinančius Bordo, Burgundijos bei Šampanės. Vidurio Luaros dalyje -Anžu Turo miesto apylinkėse – verta paragauti aukštos. Birželio 18 dieną, šeštadienį 14 valandą Baltosios rožės miesto šventėje.


Burgundija – vienas is 22 Prancuzijos regionu, jei isivaizduojat zemelapi. Didesnis miestas pakeliui – Nevers, ant Luaros upes kranto.

Miestas prancuzijoje burgundijoje
Raskite viešbučius (miestas – Dižonas) šalia Burgundijos universitetas ir palyginkite. Dijonas, Nevers, Auxerre, Makonas,; važiavimo. Per miestą teka upė Sena, kuri Paryžių skiria į dvi dalis ir jungia su Burgundija. KTU gimnaziją baigiau pernai, o dabar studijuoju Prancūzijoje, Dižone.


Tai Burgundijos sostinė, garsi savo garstyčiomis ir regiono vynais. Skirtingi ir miestai – yra kaimelių, dangoraižiais apstatytų didmiesčių, įvairių vidutinių miestelių. Būti Prancūzijoje ir neaplankyti bene labiausiai pasaulyje baltaisiais vynais garsėjančio Burgundijos regiono, matyt, būtų didžiausia nuodėmė. Romos Imperijos karius; Burgundija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...