2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Multikino kainos

Multikino kainos Akcijos ir nuolaidos visada taikomos tik nuo tuo metu didžiausios bilieto kainos (Bilieto kategorija Bilietas). Kiekvieną trečiadienį kino centre MULTIKINO su OMNI ID ar EŽIO VIZA kortelėmis du bilietus galite įsigyti už vieno bilieto kainą! Pasiūlymas galioja atsižvelgiant.

Multikino kainos
Jeigu reikia dviejų sėdimų vietų, reiktų rinktis 1 bilietų. Pasidalink gerumu – pirdamas kino bilietą sau, nupirk ir gerumo bilietą. Antradieniais su kortele bilietas - tik 3,5 €, 3D - 4,5 €. Nuolaida taikoma ne daugiau kaip dviem.


Multikino kainos
Multikino lankiausi dviejuose filmuose – Šokis hip-hopo ritmu 3D ir. Galite keliauti kartu su namiškiais. You can go along with the folks at. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie UAB Multikino Lietuva. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Bendrovė tikina, kad didesnę kainą atsvers geresnė aptarnavimo kokybė. Spaudimą derinti kainas, ar netaikyti nuolaidų sulaukėme nuo Multikino atidarymo pradžios.


Multikino“ praėjusią savaitę padidino kino bilietų kainas 1–2 Lt. MULTIKINO kino tetro baras siūlo: 11 lt už 22 lt vertės rinkinį 2 X 0,5l.

Multikino kainos
Forum Cinemas“ atstovai visada pabrėždavo. Anketos tikslas yra sužinoti, kaip pagerinti UAB „Multikino Lietuva“ pardavimo skatinimą. Man patinka Multikino nes kainos jeme tikrai žemos. Bilietas į pasirinktą filmą moderniame kino centre MULTIKINO Vilniuje (taip pat siūlome spragėsių ir gėrimo rinkinį).


Raimundas Bilinskas, „Multikino Lietuva“ rinkodaros vadovas, LŽ aiškino, kad bilietų , jo žodžiais, kaip ir visko, kainos lėtai augo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...