2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Papuosalu medis

Papuosalu medis Papuošalų medis LEAFY DREAM BROWN - Nuo šiol Jums nereikės rinktis papuošalų iš nepatogios vietos! Modernus ir elegantiškas dažyto aliuminio gaminys yra praktiškas ir labai. Rankų darbo papuošalų medis pagamintas iš buko kietmedžio.

Papuosalu medis
Papuošalų stovas - tai puikus pasirinkimas tvarkingam Jūsų papuošalų laikymui. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Stovas papuošalamas puikiai tinka pasikabinti auskarus ar apyrankes. Tai originali, praktiška ir stilinga dekoro detalė Jūsų namams.
Papuosalu medis
Cinkuota eglutė papuošalams, ar kalėdinėms dekoro detalėms sukabinti.


MENU papuošalų medis - Dizaino apdovanojimai Medžiagiškumas Poliruotas blizgus aliuminis Spalva Metalo Matmenys Aukštis 28 cm, skersmuo 9 cm Žiedai. Surenkamas papuošalų medis iš natūralios beržo faneros. Prekių sąrašas pagal pasirinktą žymę. Didelis parduotuvių pasirinkimas ir prekių kainos vienoje vietoje. Tai praktiška, patogi ir originali namų interjero detalė. Išskirtinai papuoš Jūsų namus, suteiks jaukumo bei šilumos.


D erdvinė dėlionė iš 108 detalių. Mažosios damos papuošalų medis.

Papuosalu medis
Medinis, nuostabiai dekoruotas gėlėmis, paukščiais, inkilėliais, stirniuku, mažosios damos papuošalų medis. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Detalės pagamintos iš tvirto plastiko. Dėlionei sutvirtinti nenaudojami jokie klijai. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. If you are in geo1, call us today! Mano papuošalų medis pražydo auskarais. Retro silver Earring Ring Jewelry Tree Stand Display Organizer Holder Show Rack.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...