2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Parduodu auksine apyranke

Parduodu auksine apyranke Prabangi aukso spalvos baltų karoliukų apyrankė. Parduodu suniuko naudotus ir visiskai naujus daiktus. Atsiveziau is Anglijos lesiams skyscio naudoti asmeniskai, nes LT brangus labai, bet atsiveziau.

Parduodu auksine apyranke
Labai ieškau KISS taurių ir coca-cola stikliiniu (Archyvas). Ieškau kiss taurių 0,3l bei coca-cala stikliniu. Apyrankės: parduodu dvi auksines apyrankes 585 praba 5 gr ir 750prabos 12gr. PANDORA sidabrinė apyrankė su 14k auksu - 590741CZ.
Parduodu auksine apyranke
Turime ir daugiau ivairiu aukso bei sidabro gaminiu, tai pat gaminame.


Auksine Grandinele shared their post. Pirkciau vyriska auksine grandinele ant rankos ~30 gr. Nebrangiai parduodu auksine apyranke. Daugiau nei 500 išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių - klasikinį laikrodį primenantys bei modernesnio stiliaus modeliai. Naują auksinę (praba 585) apyrankę, ilgis 19,5, PARDUOTA vartotojo. Todel kad ne auksine, o tik paauksuota. Parduotuvė GAURApearls siūlo dirbinius tik iš natūralių perlų. Mes garantuojame, kad visi mūsų perlai išaugę natūraliose sąlygose, be branduolio naudojimo ir.


Parduodu auksine apyranke
Parduoda, perka cigaretes, baldus, knygas, drabužius, gyvūnus, daiktus Londone, UK. Nedidelėmis serijomis gaminamų papuošalų - koljė, apyrankių, žiedų, sagių, auskarų, pakabučių - asortimentas irgi nuolat keičiamas ir papildomas. ARDUODU AUKSINE APYRANKE SU KAUCIUKU MAZAI DEVETA. Use the keywords and images as guidance and. Sveiki, parduodu labai gražią auksinę apyrankę ,puiki dovana draugei, mamai ar net sau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...