2016 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Paveikslai ant drobes kaina

Paveikslai ant drobes kaina Spauda ant drobės, spausdinimas ant drobės. LT Pas mus galite įsigyti išskirtinio dizaino ant drobės tapytus paveikslus, kurie. Už patrauklią kainą parduodame paskutinį likusį klasikinį sieninį laikrodį iš.

Paveikslai ant drobes kaina
Visi mūsų parduodami paveikslai yra tapyti menininkų aliejiniais ar akriliniais dažais ant drobės. Foto drobę pritvirtinus ant medinio porėmio, gaunamas fotopaveikslas, kurį galite iškart. Siūlome gražių nuotraukų ir žymių meno kūrinių reprodukcijų – kiekvienas gali išsirinkti nuotrauką ant drobės pagal savo skonį. Spausdinant Jūsų pasirinktą nuotrauką ant šios drobės, dažai labiau.
Paveikslai ant drobes kaina
Labai apgailestaujame, bet užsakymus pradėsime priimti tik nuo 2017-03-15.


Nuostabūs paveikslai ant drobės, aptraukimo ant porėmio paslaugos. Pigiau nebūna - 70 eurų už lietuvių autorės nutapytą paveikslą ant drobės, kuri. Parduodu didelį 130x80 tapybos ant drobės darbą kovų su kryžiuočiais tema. Užsisakykite paveikslą su nuotrauka ant drobės. Dydis, Kaina be nuolaidos, Kaina su nuolaida, Kaina be nuolaidos, Kaina su nuolaida. Dailininkų siūlo paslaugą - Tapyba ant drobės. Juo labiau, kad paveikslai ant drobės yra pritaikyti kiekvieno skoniui.


Todėl, jei paveikslo ant didelės drobės kaina siekia tik 300-400 Lt, tai jums turėtų būti.

Paveikslai ant drobes kaina
Vieno paveikslo pristatymo kaina nuo 4 € iki 5 €. Kiekviena spausdinimui drobėje atsiųsta nuotrauka. NUOTRAUKA ANT DROBĖS UŽ VISIEMS PRIENAMĄ KAINĄ. Paveikslo kodas: P001 Dydis: 120cm x 70cm. Jums tereikia išsirinkti mylimą nuotrauką bei formatą ir kreiptis į mus. Paprastai drobė – tai audinys, ant kurio dailininkai tapo paveikslus. Prieš tapydami, jie ištempia drobę ant medinio rėmo, kol ji tampa standi, ir tik tada pradeda.


Nestandartinio dydžio paveikslų kainų teiraukitės el. Kainos nurodytos su aptraukimu ant porėmio. Jūsų norimą nuotrauką ar paveikslėlį atspausdinsime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...