2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Sakalo akis akmuo

Sakalo akis akmuo Akmenys gydymui, meditacijai, namų harmonijai, feng shui - rutuliai, kristalai. Tai akmuo, kuris skatina intuiciją, tobulina mąstymą, padeda pranašaujant. TIGRO AKIS – Sėkmės ir nuoširdumo akmuo, jis neleidžia meluoti nei jo.

Sakalo akis akmuo
Tigro akys gamtoje randamos keturių atspalvių: rudos, pilkos, mėlynos bei raudonos. Raudonoji tigro akis (buliaus akis) - vienas rečiausių akinių. DELFI - „Niekada nespjauk ant akmens, - sakydavo mūsų proseneliai. Apsauginį poveikį turi ir kiti akmenys: katės, tigro ar sakalo akys, jaspis.


Sakalo akis akmuo
Mikrokristalinio kvarco grupei (SiO2) priklausantis geltonas akmuo su tamsesnėmis įvairaus rudumo juostomis, stiklo spindesio. Jūs esate čia AKMENYS - SAKALO AKIS. Tikėjimas apie šio akmens turimas savybes sukliudyti nuo apsvaigimo bei. Nuo senovės buvo tikima, kad tigro akies ar sakalo akies akmenys globoja bei. Ne visi žino, kad tokie populiarūs mineralai, kaip katės akis, sakalo akis, tigro akis, taip pat yra kvarcai. Judy Hall sako, kad tigro akis žemės energiją sujungia su saulės energija, taip gimsta aukštų vibracijų akmuo, į žemę nuleidžiantis dvasines energijas.


Itin svarbius jums akmenis geriausia nešioti kaip žiedą, pakabuką arba apyrankę. Norite, kad jūsų namai ir šeima būtų apsaugoti nuo pykto? Sakalo akis padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Sakalo akis akmuo
Apsilankykite mūsų internetinėje svetainėje ir įsigykite. Kiekvienas brangakmenis arba pusbrangis akmuo savaip veikia. Mėnulio akmuo, turkis, smaragdas, agatas, sakalo akis + ametistas, kalnų. CIRKONAS – tai stiprus akmuo, sužadinantis savo vertės pajautimą, todėl, žmonėms su.


AVINAS, Ametistas, sakalo akis, lazuritas, ametrinas, koralai, labradoritas, fluoritas. Kiekvienam Zodiako ženklui yra priskiriami atitinkami mineralai ir akmenys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...