2016 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Swarovski kristalai klijuojami

Swarovski kristalai klijuojami Pranašesnis, praturtintas, gerai subalansuotas šviesos kiekis sukuria naują rinkos standartą. Swarovski klijuojamų ne hotfix kristalų. Nesurikiuota, Pigiausios viršuje, Brangiausios.

Swarovski kristalai klijuojami
O pačius kristalus reikia klijuoti tiesiog juos spaudžiant su. Klijais klijuojami kristalai „CrystalsUniverse“. Jei Jūs nerandate norimo prekės kiekio, spalvos, dydžio bei formos - maloniai prašome kreiptis el.


KLA0029 skersmuo 15 mm, žydra spalva, klijuojamos akrilinės akutės, 5 juostelės po 19 vnt.

Swarovski kristalai klijuojami
Produkto kodas: 1122-14-VL Statusas: 1. Klijuojami, prisiuvami kristalai, papuošalai Kaunas. Visų dydžių, formų ir spalvų prisiuvami kristalai. SWAROVSKI KRISTALAI – Light Sapphire SS5 50 vnt. Ne Hotfix ir klijuojam Hotfix ir Fancy kristalai, Sea Urchin apvalūs. Akmenėliai, swarovski kristalai, gintaras, sidabras ir visa kita rankdarbiams svetainėje Kristalas. Komplektas padarytas iš plokščių keturkampių tigro akies akmenėlių, tigro akies ir dūminio kvarco skaldos.


Naudoti klijuojami swarovski kristalai ir biserio. NAUDOJIMAS: nuimti blakstieną su kristalu nuo juostelės ir klijuoti prie natūralios blakstienos kaip įprasta.

Swarovski kristalai klijuojami
Klientės piešinį išsirenka iš specialaus katalogo arba pačios kosmetologui pasiūlo savo idėją. Plastikiniai klijuojami perlai, 5mm diametras, 2,5mm storio. KLIJUOJAMOS DETALĖS Kategorijoje rasta 110 prekės. Priklijuojami kristalai "Purple Violet", 100vnt. Tikrai parasiusi uzklausa "klijuojami kristalai" arba "swarovski klijuojami kristalai" gautumete puikiu rezultatu.


See more about Polymers, Ants and Handmade necklaces.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...