2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Uab savitas stilius uniformos

Uab savitas stilius uniformos Mes gaminame išskirtinę mokyklinę uniformą - patogią, patikimą ir praktišką. Galime pasiūlyti unikalias uniformos apdailos detales, mokyklos emblemos. Lietuvos dizainerių kurti rūbai moterims: suknelės, sijonai, palaidinės, megztiniai, kostiumėliai, šalikai ir skaros.

Uab savitas stilius uniformos
Džemperis pradinukų ( dydis 122-152 ). Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Savitas Stilius. Kiekvienam mokiniui uniforma gaminama atsižvelgiant į individualius išmatavimus, todėl galime pasiūlyti. Parduotuvės: Vilniuje: VCUP, PC "Mada" Šiauliuose: PC "Saulės Miestas".


Uab savitas stilius uniformos
Mergaitei užsagstomas megztukas- žaketas, kaina 20 - 23 Eur. Berniukui megztukas-džemperis, kaina 17- 20 Eur. Savitas Stilius“ – tai vieta, kur gimsta originalūs, elegantiški, saviti drabužiai, nuo pradinės idėjos iki jos galutinio įgyvendinimo. Ankstesniais laikais apsirengęs uniforma mokyklon žygiuodavo kiekvienas vaikas. SAVITAS STILIUS, UAB, Įmonės informacija. Mokyklinės uniformos - mezgimas, prekyba. Sandoros progimnazijos bendruomene.


Saulės mieste UAB salone „Savitas Stilius“ galima užsisakyti mokyklinę uniformą. Savitas stilius informuoja, kad Salduvės progimnazijos uniformos tiems.

Uab savitas stilius uniformos
Panevėžyje atsidarė mokyklinių uniformų parduotuvė. Viršutinio trikotažo įmonė „Savitas Stilius“, gaminant kokybiškus megztus drabužius bei mokyklines uniformas. Ją vilkintys mokiniai įgyja drausmės pojūtį, uniformos vienija mokyklą, taip pat padeda mokiniams ir jų. Budintys vadovai ir mokinių tvarkos sektorius tikrina, ar mokiniai dėvi mokyklinę uniformą. Informaciją apie mokyklines uniformas galite rasti:.


Uniformos mokyklose: kova su diskriminacija ar asmenybės žlugdymas? Kilus bet kokiems klausimams, susijusiems su uniformų užsakymu ir gamyba. UAB „Savitas Stilius“ darbuotojai atsakys ir patars kiekvienam. Uniforma paslepia individualumą ar kaip tik pabrėžia priklausymą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...