2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Aksomas medziaga

Aksomas medziaga Iki pat Vėlyvųjų viduramžių aksomas buvo prieinamas tik aukštiesiems. Drabužiai iš aksomo, šių metų pavasario tendencija. Aksomas (Medžiaga, medziaga) - sapno reikšmė.

Aksomas medziaga
Didžiausias ir išsamiausias sapnininkas internete. Rafinuotu, prabanga tviskančiu aksomu pasidabino daugelis šaltajam sezonui skirtų kolekcijų. Aksomo drabužiai visada elegantiški, tinka įvairių formų ir amžiaus. Atitinka LSŠF aprangos reikalavimus.
Aksomas medziaga
Panešiotas aksomas pradeda blizgėti, nes pūkai susivelia ir atspindi šviesą.


Jeigu gaminys labai susiglamžęs, galima lyginti per drėgnos medžiagos skiautę. Vis dėlto brangias medžiagas, tokias kaip aksomas ir brokatas, ir jie naudojo tik ypatingomis progomis, kasdieniams drabužiams nelabai tiko ir gležni audiniai. Ilgus metus Egipto sostinė buvo didžiausias aksomo gamybos centras, iš kurio pirkliai kupinais minkštutėlaitės medžiagos laivais skubėjo į. Užsukite į saloną „Skliautų pynė“, pereikite per eiles medžiagų rietimų ir netrukus. Tai prabangos įspūdį kuriantys audinys – jo paviršius minkštas. Suknelės, sijonai, švarkai iš džersio atrodo puikiai, nes medžiaga lengvai. Nors batistas – labai tankiai austa medžiaga, pagrindinės jos savybės.


Mados garaže“ taip pat rasite įvairovę gražiausių pamušalų, trikotažų, džinsinių audinių, aksomo, žakardo.

Aksomas medziaga
Ieškokite aksomini suknelių, kostiumų, sijonų. Rafinuota, netgi šiek tiek karališka - tamsiai raudonos spalvos aksomas. Tai jauki, minkšta ir šviesą ypatingai atspindinti medžiaga. Gipiūras, šilkas, aksomas, organza, šifonas, velvetas ir t. Laikra su pridėtu elastanu - puiki medžiaga maudymosi kostiumėliams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...