2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Apvalios medienos kaina

Apvalios medienos kaina Paskutinį kartą atnaujinta (2017-02-23). TERASINĖS lentos – iš MAUMEDŽIO, iš PUŠIES, lentos terasai – LAGĖS Aukšta kokybė, labai gera kaina! Nenukirsto miško kaina yra gaunama iš apvalios medienos kainos atėmus medienos ruošos ir pardavimo išlaidas.

Apvalios medienos kaina
UAB "Marsemus" nuolat perka apvalią medieną tokių išmatavimų. UAB "Stora Enso Lietuva" PJ-P-B-C 60m3; UAB"Bangenė" PP-P 60m3; UAB"Ikea. Apvali spygliuočių medžių rūšių mediena. Tiesa, tokia krizė medienos kirtimus aplanko ne pirmą kartą.
Apvalios medienos kaina
Informacija apie valstybiniuose miškuose pagamintos apvaliosios medienos ir kirtimo atliekų pardavimo aukcionuose parduodamus apvaliosios medienos.


Išaugusi mokesčių našta smukdo prekybą mediena privačiuose miškuose, o žemos medienos kainos – valstybiniuose. GMU konstatuoja, kad apvaliosios medienos kaina ir paklausa stabilizavosi, urėdijos pardavė 95 proc. Medienos supirkimas, superka mediena, perka medi, medienos supirktuves. Medienos kainos šių metų rugpjūtį toliau smuko priklausomai nuo rūšies. Vien per šių metų kovą Rusijos apvaliosios medienos eksportas padidėjo 6%, iki 2,27 mln. Jis prognozuoja, kad medienos kainos rudeniop didės.


UAB“VIZON“ perka įvairius apvalios medienos sortimentus: pjautinuosius rąstus. Parduodamos apvaliosios medienos kiekiai ir kainos.

Apvalios medienos kaina
Perkame apvalią medieną, statybinę medieną, medienos tarą- mes galime nupirkti bet kokį kiekį. Atsiskaitome pagal sutartą kainą -pavedimu arba vietoje. VĮ Tauragės miškų urėdijos žaliavinės medienos ir malkinių kirtimo liekanų pardavimo, pakrovimo. Po įvykusio antrojo pusmečio medienos pardavimo konkurso paaiškėjo, kad apvalios medienos pardavimo kaina yra mažesnė nei, kad buvo. VĮ Telšių miškų urėdijos miškų plotas, kuriame vykdoma medienos ruoša bei iš kurio mediena.


Vidutinė metinė apvaliosios medienos kaina miškų urėdijose per metus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...