2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Cinamonas su medumi

Cinamonas su medumi Paaiškėjo, kad daugumą ligų gali išgydyti paprasčiausias medaus ir cinamono mišinys, rašo In5d. Medus ir cinamonas - patikrintas vaistas nuo daugybės negalavimų. Ajurvedinė, o taip pat ir Junani medicina šimtmečius naudoja medų kaip vieną pagrindinių.

Cinamonas su medumi
Pastaruoju metu vis dažniau siūloma mesti svorį vartojant stebuklingą kokteilį – medaus ir cinamono limonadą. Pasak entuziastų, jis naudingas. Cinamonas ir medus – Gydomieji receptai: 1. Kaip ir medaus, cinamono gydomosios galios ypač vertinamos liaudies medicinoje nuo biblinių iki. Jis gali tik susikristalizuoti.


Niekada nevirkite ir nedėkite į mikrobangę medaus, taip sunaikinsite visus medaus fermentus. Medaus ir cinamono mišinys gydo daugelį ligų. Tad cinamono ir medaus mišinys gydo daugelį ligų. O gal tiesiog dažniau pradėsite vartoti medų ir cinamoną gamindami įvairius patiekalus, padažus ir. Kanados žurnale „Weekly World News“ pateikiamas medicininiais tyrimais pagrįstas sąrašas ligų, kurias galima gydyti cinamonu ir medumi. Tie slaptieji ingredientai – cinamonas, medus ir kokosų aliejus rašo „Eat. Be to, cinamonas padidina medžiagų apykaitą organizme ir mažina. Garsaus Kanados žurnalo „Weekly World News" 95 m.

Cinamonas su medumi
Ligų gydymas medaus ir cinamono pagalbą.


Na cinamonas su medumi nuo daug ko padeda, aš ji vartoju kitais sumetimais :ax: Bet kai tyrimus darė, cholesterolis vos 3 siekė :D , ar turėjo. Medus su cinamonu, apelsinais, citrina 200g. Taip pat rasite medaus su riešutais, uogomis, vaisiais ir daržovėmis bei natūralaus vaško. Ar esate kuri bande gerti cinamono arbata su medumi ar be jo medziagu apykaitai pagerinti :thumb: Pasidalinkite patirtimi. Stebuklinga medaus ir cinamono gydomoji galia. Daugybė patiekalų receptų ir naudingų patarimų.


Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...