2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Fausta vardo reiksme

Fausta vardo reiksme Kas yra Faustos Šventieji globėjai? Kada švenčiamas Faustos vardadienis? Fausta - lotyniškas vardas iš lotynų kalbos Fausta, kuris iš vyriško vardo Faustus, žr.

Fausta vardo reiksme
Vardų reikšmių ir švenčių kasdienis kalendorius. Fausta (09.20), Faustas (07.16, 09.06), Faustė – lotynų: faustus „laimingas“ susipažink! Fausta vardo reikšmė, vardadienis, vardo populiarumo statistika, panašūs vardai ir giminingi vardai. Pagal pirmą vardo raidę: F – poreikis sublizgėti, būti dėmesio.


Fausta vardo reiksme
Vardo Fausta reikšmę, vardadienį ir dar daugiau apie vardą Fausta rasi šioje didžiausioje elektroninėje Vardų Enciklopedijoje. Kai gimė dukrelę, galutinai apsispręsti padėjo vardo reikšmė: Felisitė. Tuomet įlindome į internetą – iš lotynų kalbos faustas, fausta, faustė. Mum graziausias) Dar renkames is vardu: Meile,Fausta,Atene,Nijole,Viktoras. Vardai seserimis: Nėra duomenų. O siaip paties vardo reiksme labai grazi - laimingas wub. Nelabai populiarūs Lietuvoje, bet taip pat nešantys sėkmę. FAUSTA, FELICIJA, FELIKSAS ir kt.


Tad sužinojusi saviškių vardų reikšmę, nenusivyliau, kad tokius parinkau.

Fausta vardo reiksme
Man Preila labai gražus vardas, galima sakyti, kad tai mano svajonių. Ta reikšme vartojamas ir būdvardis „faustiškas“. Todėl Gėtė savo Faustą vadina Heinrichu, nors istorinis Faustas buvo vardu Georgas, o Marlou vadina jį. Fabijonas Fausta Faustas Faustinas Felicijonas Felicisimas Felicita (Laima). Mykolas yra pirmasis iš visų angelų, o jo vardo reikšmė tiesiogiai. Tėvai labai atidžiai ir atsakingai renka vardus savo vaikams, nes dauguma tiki. Per keletą mėnesių Kotryna (toks jos krikšto vardas) įtikino tėvus ir įstojo į karmeličių.


Apie ją nėra nieko tikro, netgi jos vardo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...