2016 m. rugsėjo 29 d., ketvirtadienis

Juodi anekdotai trumpi

Juodi anekdotai trumpi Naujausi anekdotai, kategorija Trumpi. Nes per “pachmielą” išvis nieko nebematytų? Kodėl gražūs plaukai gali būti ir juodi, ir rudi, ir geltoni, o gražūs dantys – tik balti?

Juodi anekdotai trumpi
Visada geriausi anekdotai - juokingiausi ir linksmiausi anekdotai, juokeliai, pokštai. Nešvankūs anekdotai, juodas humoras, anekdotai suaugusiems. Sausakimšame troleibuse stovi mergina trumpu sijonėliu. Staiga troleibusas sustoja, mergina neišsilaiko ir atsisėda ant.


Juodi anekdotai trumpi
Senas žydas sako žmonai: – Sara, žinai, jei kuris iš mūsų numirs, tai aš. Linksmi mp3, video juokai, anekdotai ir kitos pramogos. Pati mėgstu juodą humorą, galbūt ne aš viena tokia? Kažkas nuo mano komentaro net springti pradėjo, tai rašom čia anekdotus. Ponas teisejau todel, kad pas zmonos virsuje plaukai balti, o apacioje juodi. Sutuoktiniu pora, kuri neseniai atšoko vestuves kalbasi.


Kodel anekdotai apie blondines tokie trumpi - ,kad ir vyrai suprastu. Geriausi, juokingiausi sms,trumpi,juodi. Juokingi video, juokingi paveiksliukai, anekdotai, žaidimai, linksmi klipai ir.

Juodi anekdotai trumpi
Vienu smūgiu - Trumpų anekdotų rinkinukas. Na, ūgis apie metrąasaštuoniasdešimt, galva plika, ūsai juodi, barzda neskusta kokios trys dienos. Trumpi ir geri anekdotai bei kitos nesamonės. Wszystko czego szukasz o juodi anekdotai z posrod najlepszych. Pagrindinis » Skaitiniai » Juokingi - juodi eilėraštukai.


Bet nepamirškite džentelmenui privalomo puritoniškumo ir rinkitės dryžuotus, klasikinius taškuotus, juodus arba mėlynus kaklaraiščius. Kad juodi medžiai bus žali, - Pro langus skverbias, pro duris: - Pavasaris jau netoli! Specialistai teigia: dabar madingi trumpi keturkampiai nagučiai. Jei didžiąją dalį jūsų garderobo sudaro juodi drabužiai, lakuokite nagus neutralia rožine. Simonos Nainės blizgantys, išpuoselėti juodi plaukai kelia pavydą ne vienai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...