2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Kubu skaiciuokle

Kubu skaiciuokle Kvadratus į kubus, kubinius metrus į kvadratinius. Dvigubo pjovimo lentų kubatūros, medienos kainos, tūrio ir ploto skaičiuoklė. Kamblinių ir vidurinių rąstų tūrio skaičiuoklė.

Kubu skaiciuokle
Rąstai, Rąsto be žievės skersmuo plongalyje, cm, Rąsto ilgis, m. Statybinės Medienos tūrio skaičiavimas, Rąstų tūrio skaičiuoklė jūsų patogumui ir laiko taupymui, skaičiuokite ir skaiičiuoti rąsto rąstų tūri lengva internetu. Rąstų tūrio skaičiavimas, Rąstų tūrio skaičiuoklė jūsų patogumui ir laiko taupymui, skaičiuokite ir skaiičiuoti rąsto rąstų tūri lengva internetu, naudokitės. E žymimi labai maži ir labai dideli skaičiai.
Kubu skaiciuokle
Pakuojant daiktus, planuojant įsirengti šildymo sistemas ir įvairiausiose kitose situacijose gali tekti apskaičiuoti tūrį. Dėl šių priežasčių kiekvienam žmogui turėtų.


Pasirinkite siūlomus variantus ir spauskite mygtuką „Tęsti“, –skaičiuoklė Jums suskaičiuos kiek kainuos kvadratinis metras medžiagų Jūsų namo sienoms. Paprastesnis būdas suskaičiuoti medienos tūrius. Tam turite kompiuteryje turėti MS Excel programėlę. Tūrio apskaičiavimo skaičiuoklę atsisiūsite iš čia:. Nepavyksta niekur rasti pjautos medienos apskaiciavimo jokios lenteles. Pirmu atveju tai aisku nupirkai kazkike kubu betono ir vsio. O kaip paskaiciuoti kubus jei perki cementa maisais.

Kubu skaiciuokle
Internetinis mokslinis skaičiuotuvas - kalkuliatorius.


Su juo galite atlikti ne tik aritmetinius veiksmus, bet ir apskaičiuoti įvairias funkcijas. Jums sužinoti kelius ir atstumus tarp atskirų punktų. Ant žemėlapio nurodykite du taškus ir programa Jums suskaičiuos gabenimo atstumą. Bendrą medienos tūrio sumą gaunate langelyje “Viso kubų:” įveskite jums nurodytą vieno kubo kainą ir. Paroc“ skaičiuoklė padės jums atsakyti į šiuos ir panašius klausimus. Skaičiuoklė padės Jums nustatyti kiek izoliacijos reikės Jūsų projektui. Paprasčiausia tūrio formulė, skirta apskaičiuoti kubo tūrį, yra V = a3 (čia a – kubo briauna).


Daugelyje geometrinių formulių, susijusių su apskritimais ir sferomis. Erdvinės figūros - Kubo tūris: V - tūris , a - kraštinė. Kainos ir šiluminės varžos skaičiuoklė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...