2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Lietuvių kalba 7-8 klasei

Lietuvių kalba 7-8 klasei Kur savi stogai, ten ir sava kalba – artima, miela, suprantama. O kalbėti ir susikalbėti galima ne tik žodžiais – apie reikšmingus dalykus prabilti gali ir daiktai. Birutė Sufinskienė7-8 klasės koncentras, lietuvių kalba, Kreipinys.

Lietuvių kalba 7-8 klasei
Derinamojo ir nederinamojo pažyminio sąvoka ir privalomoji skyryba. Taip pat galėsite daugiau sužinoti apie lietuvių liaudies mįslių. Kūrybiškiau mokytis padės naujos interneto svetainės. Pradėjo veikti dar trys Ugdymo plėtotės centro sukurtos interneto svetainės, kuriose 5-8 klasių mokiniai.


Lietuvių kalba 7-8 klasei
Posts about lietuvių kalba 7–8 klasei written by korsigita. Temos idėja – mokytis, kaip galima atskleisti. Sustabdyta akimirka“ mokymosi objektais. Lietuvių kalbos vadovėlio VII klasei (1-oji ir 2-oji knyga) komplekto dalis. Kiekvienoje temoje yra po 6 veiklas: skaitymo, klausymo, žiūrėjimo, rašymo, tekstų kūrimo, žaidimų. Kengūra lietuvių kalbos konkursas-2012-5 lygis-Lietuva.


Rusų (užsienio) kalba 7-8 klasei 0,59 € Turime sandėlyje. Leidykla: Lucilijus Leidimo metai: 0. STANDARTIZUOTA LIETUVIŲ KALBOS PROGRAMA 8 KLASEI.

Lietuvių kalba 7-8 klasei
Klaipėdos miesto mokyklų 5-8 klasių mokinių lietuvių kalbos olimpiada. Joje dalyvavo 16 moksleivių: 8 septintokai ir 8 aštuntokai. Integruota lietuvių kalbos – matematikos skaitmeninė priemonė. Vilma Mikalauskienė, Fizikos, gamtos ir žmogaus vyr.


Joje pateikiama 10 temų metaforiškais pavadinimais – tai ir sudominimas, ir probleminiai klausimai. DELFI - Mokydamiesi lietuvių kalbos, fizikos, biologijos ar chemijos. Gamtos mokslų svetainėje „Gamtos mokslų kursas 7–8 klasėms“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...