2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Megztos kojines kudikiams

Megztos kojines kudikiams Kaip jau tikriausiai girdėjote, naujagimiams kojinytes patartina megzti iš 100 procentinės vilnos! Ne, ne tos, kur yra švelni, kaip pavyzdžiui. Karts nuo karto vis prisireikia, o mezgant porą kart per metus kojines, vis pasimiršta šis bei tas.

Megztos kojines kudikiams
Rankų darbo vilnonės kojinės kūdikiams, vaikams, suaugusiems. Kainos nuo 1,5 eur (kojinės kūdikiams) iki 7 eur. Turime ir megztų vilnonių, kumštinių pirštinių.


Pradedančias megzti mamytes norėčiau pamokyti, kaip megzti kojinytę savo mažuliukui", - sako mama Deimantė.

Megztos kojines kudikiams
Visų pirma, kojinės dažniausiai mezgamos iš. MEZGAME KOJINYTES NAUJAGIMIUI is zurnalo Tavo vaikas 2012 Nr 1. Dar pavasarį Egzotika prašė įdėt mano megztų batukų aprašymą. Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š50 žin. Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. Graziausi megzti kudikio batukai, kokius esu maciusi. Megzti siūlo su 3 - 3,5 virbalais, bet aš kojines visada mezgu su puse numerio mažesniais, kad būtų kiečiau sumegzta.


Megztos vilnones kojinės mažyliui 100% vilna.

Megztos kojines kudikiams
Tuomet pradedame megzti batuko viršų. Mezgame gerosiomis akimis ant 4-to virbalo, iš 7 akių, sumezgant kraštines akis su šalia esančių. Vaikiškos kojinės – tai kūdikėliams ir vyresniems vaikams skirtos kojinaitės. Galbūt vaikystėje nekęsdavom „piktų“ megztinių, o susirgę žinodavom. MEGZTOS VILNONĖS KOJINYTĖS KŪDIKIAMS. Rankomis megztos vilnonės kojinytės kūdikiams.


Parduodamos megztos kojinės kūdikiams. Galimas mezgimas pagal individualius užsakymus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...