2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Merino vilnos drabuziai

Merino vilnos drabuziai Tai gaminiai, kuriuos rekomenduojama dėvėti nuo pačio mažiausio. Dėl šios priežasties vaikiški vilnoniai rūbai ir vilnoniai rūbai kūdikiams dažniausiai nesukelia alergijos. Drabužiai praleidžia orą ir gerai prisitaiko prie kūno temperatūros, sulaiko šilumos tik tiek, kiek.

Merino vilnos drabuziai
Merinosų veislės avių vilna ypač kokybiška, minkšta, puri, lengva, šilta. Audiniai iš merino vilnos puikiai tinka ir apatiniam. Lietuviškas ir latviškas trikotažas iš merino vilnos internetu ir parduotuvėse Vilniuje bei Kaune. Apatinis trikotažas internetu, merino vilnos apatiniai, apatiniai moterims Kaune ir Vilniuje.


Merino vilnos drabuziai
L, XL,XXL dydzio(viso turiu 86 vnt ) Gamintojas Thermowave (Omniteksas). Merino vilna palaikys pastovią kūdikio odelės temperatūra ir neleis nei. EKO merino vilnos kombinezonas su gobtuvu. Mamos, kur perkate naujus merino vilnos rūbelius vaikams? Prekiaujame įvairaus pluošto sertifikuotų audinių produkcija iš ekologiškos medvilnės, lino, merino vilnos, bambuko pluošto. Aukščiausios kokybės merino vilnos drabužiai moterims bei vyrams. About, Utenos trikotažo, Devold apatinis trikotažas visai šeimai. Joje siuvami aukščiausios kokybės drabužiai naujagimiams ir mažiems vaikams.


LORITA merino vilnos siaustinukas su šilku, 3014.

Merino vilnos drabuziai
Vyriški darbo džemperiai, apatinės kelnės, palaidainės ir kiti šilti apatiniai. DELFI - Vaikiški merinosų vilnos drabužėliai – vieni natūraliausių, kokių tik galime pasiūlyti savo mažyliams. Kruopščiai atrinkti, kokybiški ekologiški ir natūralūs produktai visai šeimai - apatiniai termo rūbai, patalynė, stilingi drabužiai ir kt. Apatiniai drabužiai turi padėti išgarinti natūralią drėgmę, kurią išskiria oda. Vilkėdamas merino vilnos drabužius, žmogus jaučiasi puikiai.


THERMOWAVE - kokybiška termo apranga. Termo rūbai, termo drabužiai, termo akseauarai vyrams, moterims, vaikams sportui ir laisvalaikiui. Jaukus pasirinkimas: vilnos gaminiai pigiau! Dvi karščiausios naujienos - naujų modelių ir naujų spalvų ekologiškos merino vilnos drabužiai vaikams bei žaismingi sportiniai drabužiai suaugusiems. Kokybiški vilnos gaminiai: patalinė, drabužiai, gydomosios juostos, žaislai ir aksesuarai. Ekologiškos, šiltos ir praktiškos prekės iš natūralios vilnos.


Merino avių vilna yra žinoma kaip geriausia ir minkščiausia vilna. Visi Care prekės ženklo drabužėliai yra gaminami būtent iš merino vilnos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...