2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Namų bendrijos apskaita

Namų bendrijos apskaita BENDRIJOS APSKAITOS IR BUHALTERIJOS TVARKYMAS (91). Bendrijos veda supaprastintą buhalterinę apskaitą. Kokie apskaitos dokumentai rekuomenduojami DNSB apskaitai vesti. Gal būt yra koks pavyzdinis ekselinis. Gal atsirastu namu bendriju buhalteriu ar susidurusiu su bendrijos apskaita, kas galetu kiek patarti. AS tuo paciu klausimu ,del apskaitos programų namų bendrijų apskaitai vesti?


Kaip tvarkyti daugiabučių namų savininkų bendrijų veiklos apskaitą?

Namų bendrijos apskaita
Valentinas BRUŽAUSKAS Docentas daktaras, DNSB „Nemunas“. Sveiki, Va aš taip pat pasiemiau tvarkyti apskaitą namų bendrijai. Perėmiau dokumentus ir pamačiau jog ten jokia apskaita nebuvo. Daugiabučio namo savininkų bendrija, kaip ir visos kitos ūkinės organizacijos, privalo vesti buhalterinę apskaitą. Mano namu bendrijos svetaine, Kontaktai, Valdymas, Susirinkimai, SMS balsavimas.


Gyvenamųjų namų bendrijų buhalterinės apskaitos paslaugos. Finansinė apskaita – tai viena iš apskaitos rūšių apimanti ūkinių operacijų. Daugiabučių gyvenamųjų namų ir kitos paskirties pastatų savininkų bendrijų. Pakeista pelno nesiekiančių įmonių apskaitos tvarka.

Namų bendrijos apskaita
Pirma: bendrijos pirmininko atlyginimas priklauso nuo namo dydzio, t. ES projektų apskaita iš esmės yra pakankamai sudėtinga. As tuo paciu klausimu, kaip vesti ta apskaita DNSB. Nzn kaip elgtis, bendrija pasieme is banko paskola namo renovacijai, paskola isdalino. Veiklos sritys: apskaita; namų savininkų bendrijos.


Mūsų įmonė atlieka daugiabučių namų savininkų bendrijų apskaitą: Apskaičiuojame bendrijos gyventojų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...