2016 m. rugsėjo 29 d., ketvirtadienis

Nesciosios vadovas

Nesciosios vadovas Iš anglų kalbos vertė Dalia Rastenienė, Vilma Krinevičienė 17x24x3,7 cm, 608 p. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Nėštumo, gimdymo sutikti ir mažo vaiko priežiūros vadovas mažylį!

Nesciosios vadovas
Nesciosios vadovo" labai nerekomenduociau - knyga tiesiog elementariai isversta is anglu kalbos, skirta Amerikoje gyvennacioms. Literatūra besilaukiančioms ir maitinančioms29 žin. Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą50 žin. UAB “Humanitas” yra didžiausia ir daugiausia patirties turinti užsienio knygų importuotoja bei platintoja Lietuvoje.
Nesciosios vadovas
APSILANKYMAI PAS NĖŠČIĄJĄ PRIŽIŪRINTĮ SPECIALISTĄ. Aš pati įsigijau Spoko "Nėščiosios moters vadovas".


Perskaityta nuo iki ☺ man patiko ir buvo naudinga besilaukiant. Parduodu beveik nauja knyga,Nesciosios vadovas,perskaityta viena karta. Besilaukiančioms ir maitinančioms Plungėje. Nėščiosios vadovas has 0 reviews: Published 2007 by Jotema, 608 pages, Paperback. Puiki knyga, labai rekomenduoju, atsake i visus man iskilusius klausimus, daug informacijos. Su malonumu pristatysime į bet kurį Lietuvos miestą: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Panevėžį, Šiaulius, Alytų ir į kitus.


Perkamiausias nėščiosios vadovas pasaulyje.

Nesciosios vadovas
Nėštumo gidas, autoritetingai atsakantis į visus būsimų motinų ir tėvų klausimus. Knygos nesciosios vadovas ir gimdymas su sypsena - Knygos nestukei, laukianciai gimdymo ir pagimdziusiai. Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės Toksikologijos centro vadovas Robertas Badaras. NĖŠTUMO IR VAIKO PRIEŽIŪROS VADOVAS – paprastai, aiškiai ir sistemingai pateikta būtina informacija apie visą nėštumo laikotarpį bei vaikelio auginimą. Zodynas-8 eu Pinigu srauto kvadrantas-8 eu Nescios moters vadovas 4 eu. Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu NĖŠČIOSIOS VADOVAS.


Nėščiosios ir vaisiaus ištyrimas, klinikinės diagnozės nustatymas bei gydymas atliekamas remiantis mokslo įrodymais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...