2016 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

Operos soliste joana

Operos soliste joana Halevy operoje „Žydė“ ir tapo Metų operos soliste. Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistė. Trylikos metų dukrelę auginanti moteris tikina, kad.

Operos soliste joana
Operos solistės Irenos Milkevičiūtės jubiliejinis vakaras. Stažavosi garsiojoje Milano „La Scaloje“, kur parengė Madam Baterflai, Mimi (Giacomo Puccini operos „Madam Baterflai“ ir „Bohema“) ir Violetos. Su pastaruoju ansambliu, kurio sudėtyje be V. Mykolo arkangelo festivalis - Bernardinai.


Operos soliste joana
Koncerte skambės klasikos perlai, populiariausios operų arijos ir ypatingą. Paramos koncerte dalyvaus žinoma Norvegijos operos solistė Mona Julsrud. Po Atlaidų – sakralinės muzikos koncertas, skirtas operos solistės Petronėlės. Su ne kartą „Operos švyturio“ titulu apdovanota išskirtinio. Pekino nacionalinės operos trupės pasirodymas Vilniaus. Vienu universaliausių operos solistų vadinamas tenoras K. Koncerte dalyvavo choro bičiuliai: solistė Lina Dambrauskaitė; džiazo. Gedmintaitės ir tenoro iš Italijos D. Poetas, operos solistas, dramaturgas, libretistas.


Operos soliste joana
Steponas Eigirdas, Rietavo liaudies teatro režisierius. Joana Bartaškienė: "Aš normaliai visą gyvenimą atrodau". Jie pristatys režisierės Dalios Ibelhauptaitės elektroninės operos fantazijos XYZ. Edgaras Montvidas, Asmik Grigorian, Laimonas Pautienius, Joana. Prie Vilnius City Opera komandos prisijungė ne tik pianistas Paulius. Interviu su rašytoju ir režisieriumi A. WOLFGANG AMADEUS MOZART - Blondės arija iš operos „Pagrobimas iš Seralio".


Solistė JOANA GEDMINTAITĖ (sopranas).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...