2016 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

Perso apyrankes

Perso apyrankes Inkaro apyrankės JAM ir JAI su marga jūrine virve ir pirmomis vardo raidėmis. Originalios dovanos poroms, atrinktos iš geriausių pasaulio gamintojų. Apyrankės dydis reguliuojasi didinant arba mažinant kilputę už kurios užsikabina.

Perso apyrankes
Kviečiame sudalyvauti kitame konkurse, kuriame galima laimėti apyrankes su. Kartu su draugais Lucktory dovanojame Tau ir tavo draugei po apyrankę su karūnėle. Naujos ir įkaitusios nuo meilės Illusion apyrankės jau pas mus! Paskubėk užsisakyti šias porų apyrankes iki vasario 5 dienos ir jas pristatysime.
Perso apyrankes
Išskirtiniai Deimger papuošalai jau Perso.


Pintos odos apyrankė-puikiai pabrėžia išskirtinumą ir subtilią eleganciją! Gaminame, pagal jūsų nuotrauką, galie pasirinkti aukso prabą. Virtualus dovanų prekybos centras PERSO - vieta, kurioje galite. Keywords: perso, apyrankes, apyrankes poroms, dovanos poroms, kaip. To priežastis – Persų įlankos valstybės nesuteikia pabėgėlių statuso ne tik. Pristatyta ploniausia pasaulyje fizinio aktyvumo apyrankė (Video). Persų mokslininkas Ibn Sinas (Avicena) gintarą vadino vaistu nuo daugelio ligų.


Gintaro apyrankės mažindavo sąnarių ir raumenų skausmą.

Perso apyrankes
Juodų stiklo karoliukų apyrankė su karūnėle. Tarpupis; iš graikų: Μεσοποταμία, senovės persų. Ant kiekvienos rankos karalius mūvėjo po dvi apyrankes – vieną ant riešo, o kitą. Pradžioje senovės persų rūbai buvo paprasti ir tarnavo vien kūno apsaugai. Taip pat šiuos apdarus papildydavo brangakmenių papuošalai – apyrankės.


You must be logged in to post a comment.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...