2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Rusu komedijos 2016

Rusu komedijos 2016 Režisierius: Igoris Vološinas Žanras: nuotykių komedija Šalis: Rusija Vaidina: Sergejus Svetlakovas. Kai neprisimeni žodžių :D įkėlė Sandra. Jau senai taip nesijuokiau :-DDDD 00:03. Naujausi, geriausi siaubo filmai nemokamai, komedijos, animacija, populiariausi. NAUJAUSI FILMAI 2016 RUSU KOMEDIJOS 2016 MP3 Download (5.87 MB), Video 3gp & mp4. DELFI - 2016-ieji metai kine jau eina į pabaigą ir, likus vos kelioms savaitėms iki. Iš smagesnių ir lengvesnių filmų, kurie dominavo komedijos.

Rusu komedijos 2016
Antruoju geru šiais metais mūsų šalies kino teatruose pasirodžiusiu rusų kino.


Amerikiečių komediją-dramą „Ricki and the Flash“ režisavo Jonathanas Demme, o scenarijaus autorė yra po Diablo Cody slapyvardžiu. Vienas juokingiausių 2016 metų filmų. Repo muzikos ritmus pamėgęs neprognozuojamo charakterio paauglys ir sunkiai sukalbamas, šiurkštus, nepalaužiamas. Filmas rusų kalba, su lietuviškais subtitrais. Svetlakovas pačioje ryškiausioje ir linksmiausioje rudens komedijoje JAUNIKIS! Rusai išbandė naujausią „Niva“ visureigį: tai virto tikra komedija.


Mirė kultinės rusų kino komedijos „12 kėdžių“ žvaigždė. Leonido Gaidajaus 1971 metų kino komedijoje „12 kėdžių“.

Rusu komedijos 2016
Lietuvoje pradedamoje rodyti naujoje rusiškoje komedijoje „Geras berniukas“, jau skinančioje. Posts about Komedija written by Filmų vakaras. Chris Evans Vaidina: Chris Evans, Alice. Reuters“: Rusija dislokavo specialiąsias pajėgas Egipte.


Jaunikis – tai labai šmaikšti, buitiška ir artima komedija. Filmai Komedijos 2016 Lietuviu Kalba. Gerą komediją šiomis dienomis rasti sunkoka. Rusija raginama sustabdyti konflikto rytų Ukrainoje eskalavimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...