2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Sveikinimai gimimo dienos proga vaikams

Sveikinimai gimimo dienos proga vaikams Norite vaikus pasveikinti su gimtadieniu? Gražus ir linksmi gimtadienio sveikinimai vaikams. Vaikui gimtadienio proga - nuostabi šventė, todėl ir pasveikinti.

Sveikinimai gimimo dienos proga vaikams
Laimingiausia paliks ši diena - kai pasaulį išvydo dukra! Juk dabar gimimo dieną Galime atšvęst drauge! Taptum dideliu žmogumi, O tavo žingsnius telydi tik džiaugsmo ašaros. Gimtadienio proga aš linkiu, Kad atėjęs į šią didelę žemę.


Sveikinimai gimimo dienos proga vaikams
Sveikinimai vaikams nuo 1 iki 10 metų. Te sveikina vėjai šiandiena Tave, Te žiedlapiai šnara Tau pasaką tylią. Tai, ko nori kiekvienas savo gimimo dieną: daug juoko, geros nuotaikos, nuoširdumo, dėmesio ir daug šiltų. Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga! Siųsk SMS (žinutės kaina 0,30 €) numeriu. Sargis nebenori loti, Uodegom kelius tik brauko. Vaikams Gauk sveikinimus SMS žinute kas dieną. Gimimo dienos proga siunčiam Tau baltą, vanilinį bučkį su ilgesio razino.


Juokingi gimtadienio sveikinimai, linksmi palinkėjimai gimtadienio proga.

Sveikinimai gimimo dienos proga vaikams
Te išaušta tau laimingas ir giedras gimtadienio rytas, Atnešantis daug laimės. Matai, saulute šoka su menuliu tango. O sunkios dienos tepralekia lyg vėjas :) būk laiminga! Ramybės palaima, Vilties grožis, Meilės dvasia, Tikėjimo paguoda. Vaikų gimtadieniai dažnai būna ypatinga diena, nes begalinis dėmesys ir. Aš bėgau prie Tavęs, kaip mažas vaikas, Tave ir saulę.


Saldi gėlių puokštė padaryta vaikų- puiki dovana gimimo dienos proga. Patys gražiausi sveikinimo atvirukai yra tie, kurie pagaminti iš širdies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...